Mies: Näillä elämyslahjoilla hemmottelet naista naistenpäivänä!

8.3. on virallinen naistenpäivä. Naistenpäivänä miehillä on mahdollisuus juhlistaa naisia muistamalla vaimojaan ja tyttöystäviään erityisillä huomionosoituksilla ja lahjoilla.

Mies, ota talteen nämä vinkit ja hemmottele rakastasi naistenpäivänä erityisellä elämyslahjalla. Tarkista mihin naistyyppiin kumppanisi kuuluu, ja opi valitsemaan juuri hänen persoonalleen sopiva elämyslahja!

Sporttiselle

Onko vaimosi tai tyttöystäväsi sporttinen ja fyysisiä rajojaan venyttävä duracel-pupu? Vie hänet päiväksi seikkailupuistoon, lumikenkäsafarille, luistelemaan, patikoimaan, seinäkiipeilemään tai ampumaan käsiaseella.

Jos et itse pääse osallistumaan aktiviteettiin, järjestä rakkaallesi personal trainer päivän ajaksi, tai kustanna hänelle esimerkiksi tanssikurssi tai kuntosalikortti. Talvella kannattaa hyödyntää talviurheilumahdollisuuksia, siksi sporttimimmiä voi ilahduttaa myös hiihtoretkellä tai laskettelureissulla.

Rennompaa urheilua harrastavaa voit ilahduttaa järjestämällä pulkkaretken lähimaastoon. Pakkaa mukaan lämmintä kaakaota ja voileipiä, ja romanttinen pulkkapiknik on valmis!

Nautiskelijalle

Onko elämäsi nainen rauhallista rentoutumista rakastava elämännautiskelija? Varaa hänelle aika hierojalle, kampaajalle tai manikyyriin, tai järjestä hänelle kokonainen hemmotteluhoitojen sarja kylpylässä. Voit myös viedä hänet rentouttavalle kylpylälomalle viikonlopuksi. Mikäli sinulla on tiukka budjetti tai haluat panostaa läheisyyteen, suorita kumppanillesi itse rentouttava hieronta.

Kulttuurinystävälle

Mikäli elämänkumppanisi tulee iloiseksi kulttuurielämyksistä, vie hänet katsomaan uutuuselokuvaa, teatterinäytelmää tai oopperaa. Selvitä minkä tyyppisestä kulttuuritarjonnasta lahjan saaja olisi juuri tällä hetkellä kiinnostunut. Onko hän enemmän elokuvien, rock-konserttien, klassisen musiikin, tanssin, taidenäyttelyjen vai stand-up -komiikan ystävä? Varaa liput hyvissä ajoin etukäteen ja yllätä rakkaasi iloisesti.

Herkkusuulle

Tie naisen sydämeen käy vatsan kautta. Jos elämäsi nainen siis rakastaa ruoanlaittoa, leipomista, viiniä, suklaata ja herkuttelua, tarjoa hänelle makunystyröitä hivelevä ruokaelämys.

Varaa pöytä hänen suosikkiravintolastaan ja tarjoa naisellesi ylellinen kolmen ruokalajin illallinen viineineen. Voit myös varata hänelle ajan suklaatastingiin tai viininmaisteluun. Mikäli osaat itse kokata, voit laittaa aterian itse ravintolaillallisen sijaan.

Satsaa tunnelmaan ja tuoreisiin raaka-aineisiin: valmista kumppanisi lempiruokia, tai yllätä hänet uudella ruokalajilla. Kaunis kattaus ja kynttilät kruunaavat tunnelman.

Seikkailijalle

Rakastaako rakkaasi uusien asioiden kokeilua ja pelottavaltakin tuntuvia seikkailuja? Vie naisesi kokeilemaan benjihyppyä, moottorikelkkailua, avantouintia, karting-autoilua tai kuumailmapalloajelua. Hyviä vaihtoehtoja ovat myös porosafari tai taistelupeli Live Action Combat.

Reissunaiselle

Viettääkö kumppanisi enemmän aikaa lentokentällä kuin kotona ja haaveilee jatkuvasti uudesta matkasta? Yllätä rakkaasi viikonloppulomalla johonkin ihanista Euroopan kaupungeista. Miten olisi romanttinen matka arkea pakoon Pariisiin, Roomaan, Barcelonaan tai Prahaan? Mikäli sinulla on käytettävissä matkaan vain muutama päivä, voit myös viedä kultasi lyhyelle Ruotsin- tai Tallinnan risteilylle.

Lue myös:

Lähde: elämyslahjat.fi

Riika Nykänen/MTV3

Lue myös:

    Uusimmat