Mainos

Mies mokasi Tinder-viestin – yritti korjata vahingon erikoisella tavalla

Toiset turvautuvat äärimmäisiin keinoihin sovittaakseen kirjoitusvirhesyntinsä.

Imgur-käyttäjä msang12321 julkaisi kuvapalvelussa sarjan tekstiviestejä, joita hän on lähetetellyt Tinderissä Chrissy-nimisen naisen kanssa. Viestit on julkaistu otsikolla "En ole hyvä juttelemaan tyttöjen kanssa".

Miehen itsetunnolle otti pahasti nimittäin se, että hän vastasi naisen lähettämään aloitusviestiin kirjoitusvirheen kanssa. Yleensä kirjoitusvirheet ovat isompi ongelma vastapuolelle, mutta tässä tapauksessa mies itse päätti tehdä kaikkensa korvatakseen omasta mielestään nolon mokan.

– En tiennyt, mitä tehdä, joten panikoin. Tein, mitä kuka tahansa järkevä ihminen tekisi... Lähetin hänelle pandafaktan, mies kertoo Imgurissa.

Eikä yksi pandafakta tietenkään riittänyt, vaan mies lähetteli Tinder-heilalleen pandafaktoja yhteensä 100 päivän ajan.

Chrissy sai muun muassa kuulla, että Amerikassa on vain neljä eläintarhaa, joissa on pandoja, pandat eivät nuku talviunta, naaraspandat ovat hedelmällisiä vain kolme päivää vuodessa ja panda elää luonnossa noin 20 vuotta.

Nettikansa pettyi: Viestittely ei päättynytkään pandateemaisiin häihin

Mies ei karkottanut Chrissya erikoisella taktiikallaan, vaan jokaiseen pandafaktan sisältäneeseen viestiin Chrissy vastasi innostuneesti. Eräässä viestissään Chrissy jopa sanoi toivovansa, ettei mies koskaan lakkaa lähettämästä hänelle pandafaktojaan. Siksipä nettikansa pettyi syvästi, kun sadan pandafaktan jälkeen mies olikin vain toivottanut Chrissylle pandantäyteistä elämää sen sijaan, että olisi pyytänyt tätä ulos.

"Onhan tuokin tapa toipua kirjoitusvirheestä. Toivu sadasta pandafaktasta pyytämällä häntä ulos. Hän on käyttänyt sinuun paljon aikaa."
"Pyydä häntä ulos. Ensimmäiset treffit, lähin niistä neljästä eläintarhasta, jossa on panda."
"Olen todella pettynyt siihen, ettei tämä päättynyt pandateemaisiin häihin ja onnelliseen loppuun Keski-Kiinan vuoristossa."
"Pyydä häntä ulos!!! Kuka tahansa tyttö, joka ei käske sinua painumaan hiiteen sadan tuollaisen päivän jälkeen, on niin ihastunut sinuun."
"Tuolla naisella on joko pyhimyksen kärsivällisyys tai hän haluaa sinua todella paljon."
"Menkää jo naimisiin."

Katso kuvagalleriasta kaikki miehen viestit:

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Etkö saanut tarpeeksesi pandoista? Katso tämä suloinen video:

0:19

Lähde: Someecards

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.