Mies luuli saaneensa rakon jalkaansa – kyseessä olikin lihansyöjäbakteeri

Raul Reyes pelastui täpärästi lääkäreiden nopean toiminnan ansiosta. Miehen jalassa ollut möykky paljastui lihansyöjäbakteeriksi.

Raul Reyes, 26, pelastui täpärästi karulta kohtalolta. Kaikki alkoi, kun Reyes luuli saaneensa rakon jalkaansa. Kellertävä möykky kuitenkin levisi pian ympäri amerikkalaismiehen jalkaa.

– Hän heräsi seuraavana päivänä, ja rakko peitti hänen koko jalkansa, joten hän meni klinikalle, missä he käskivät hänen mennä välittömästi ensiapuun, vaimo Joseline kertoi Houston Chronicle -lehdelle.

Reyesin jalka piti amputoida

Tutkimuksissa selvisi, että mahdollisesti kohtalokas infektio oli pesiytynyt Reyesin jalkaan. Lääkäreiden täytyi saada bakteeri pysäytettyä ennen kuin se pääsisi verenkiertoon.

Ongelma paljastui kuitenkin odotettua vakavammaksi, ja Reyesin jalka piti amputoida.

Reyesillä ei ollut vakuutusta, joka kattaisi jalkaproteesin

Bakteeri Reyesin jalassa oli niin sanottu lihansyöjäbakteeri, joka voi aiheuttaa kuoleman nopeasti. Bakteeri oli päässyt jalkaan luultavasti sisään kasvaneen varpaankynnen vuoksi, mutta sitä, mistä bakteeri ylipäätään oli tullut, ei tiedetä.

Reyes jäi henkiin, mutta miehellä ei ollut vakuutusta, joka kattaisi jalkaproteesin. Perhe perustikin joukkorahoitussivun, jonka 11 000 dollarin tavoite täyttyi hetkessä.

***

0:56

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja