Mies löysi pullosta koskettavan kirjeen – lähetti vaikuttavan vastauksen

Mies löysi rannalta pullon, jonka sisältämä viesti teki häneen syvän vaikutuksen. Nyt mies toivoo, että meressä ajelehtiva viesti päätyisi koskettamaan mahdollisimman monia. 

Floridalainen Steve Mershon, 54, löysi rannalle ajelehtineen limupullon kotinsa läheiseltä rannalta. Hän huomasi pullon sisältävän viestin, muttei uskonut, kuinka suuri vaikutus sillä loppujen lopuksi olisi häneen.

Miehen yllätykseksi kirje oli erittäin henkilökohtainen ja koskettava. Kirjeen lähettäjä oli viidesluokkalainen poika nimeltä Jonathan, joka oli postittanut kirjeen kuolleelle ystävälleen.

– Jos olisit elossa, me pelaisimme jalkapalloa ja koripalloa yhdessä. Olit minun paras kaverini ja toivon, että sinulla on hauskaa taivaassa, Jonathan kirjoittaa kirjeessä.

Luettuaan kirjeen sen sisältö jäi vaivaamaan miestä ja hänestä tuntui, että hänellä on velvollisuus vastata kirjeeseen.

"Kaunein asia, jonka olen koskaan löytänyt"

Mies päätteli, ettei kirje ollut kovinkaan vanha, sillä levää ei ollut vielä päässyt kertymään pullon pinnalle. Kirjoittamassaan vastauksessa hän kertoi, miten oli löytänyt pullon rannalta ja kuinka suuren vaikutuksen sen sisältä löytynyt viesti oli häneen tehnyt. Mies kirjoittaa, että kirje on kaunein asia, minkä keräilyä harrastava mies on koskaan löytänyt.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Sinulla on niin paljon rakkautta sydämessäsi. Uskon, että vanhempasi, ystäväsi, opettajasi ja kaikki ystäväsi ovat ylpeitä sinusta.

Mies kertoo uskovansa, että Jonathanin menehtynyt ystävä katselee ja kannustaa pojan pelejä pilven reunalta.

– Olen niin pahoillani, että ystäväsi nukkui pois. Ehkä voit omistaa seuraavan tekemäsi maalin tai korin hänelle, mies ehdottaa.

Mershon aikoo lisätä oman kirjeensä pulloon ja lähettää sen ajelehtimaan takaisin merelle, josta joku muu voi löytää kirjeen ja lukea tämän koskettavan tarinan. Toivon mukaan vastaus päätyisi lopulta myös Jonathanille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Mies kertoo jakaneensa viestin Facebookissa, koska uskoo pojan halunneen mahdollisimman monen tietävän hänen rakkaudestaan menehtynyttä ystävää kohtaan.

– Minun ei tarvitse löytää häntä henkilökohtaisesti, mutta haluan tämän kirjeen löytävän hänet. Haluan sanoa, ettei hän kirjoittanut kirjettä turhaan. Minä löysin sen, ja nyt sen löytää myös moni muu, mies selittää.

Video: Mitä on rakkaus? Suomalaislapset kertovat.

Lähde: Today

Lue myös:

    Uusimmat