Mainos

Mies loi Tinder-profiilin "kuuman kundin kuvilla" – halusi todistaa, että naiset sietävät mitä vain, jos mies on komea

Tämä mies halusi todistaa, että naiset sietävät millaista kielenkäyttöä vain, jos mies on komea.

Miellyttävän ulkonäön tuoman suosion ei pitäisi tulla kellekään yllätyksenä sovelluksessa, joka perustuu ihmisen arviointiin tämän kuvan perusteella. Silti eräs mies halusi todistaa, että naiset sietävät mitä vain, jos mies on komea.

Nimimerkillä GermanLifter toimiva mies loi jo vuonna 2014 Tinder-profiilin, jossa käytti Call me maybe -hitin musiikkivideolla esiintyneen, komeaksi analysoimansa miehen kuvia. Mies halusi tutkia, saisiko sanoa naisille "mitä vain", jos esiintyy heidän komeana pitämänään miehenä.

Kokeesta raportoi muun muassa tinderseduction.com.

Tinder on deittisovellus, joka etsii ja yhdistää toisiaan lähellä olevia, ennalta tuntemattomia ihmisiä toisilleen. Käyttäjä voi pyyhkäistä toisen ihmisen kuvan nähdessään vasemmalle, jos annettu kuva ei miellytä tai oikealle, jos kuva miellyttää. Jos kumpikin henkilö sanoo toiselle "kyllä", syntyy pari, eli match.

– Tulokset ovat uskomattomia. Joka ikinen nainen, jolle pyyhkäisen "kyllä", on ollut välitön match. Kertaakaan ei ole käynyt niin, että pyyhkäisen naiselle "kyllä"-vastauksen ja matchia ei olisi, GermanLifter kuvasi keskustelupalstalle tekemässään raportissa.

Analyysissaan GermanLifter myös kutsui naisia herjaavalla sanalla.

– Tiesin, että idea olisi menestyksekäs, mutta olen shokissa siitä, millaisia nämä naiset ovat ja mitä he ovat valmiita tekemään tämän miehen peniksen eteen. Voin kirjaimellisesti sanoa mitä tahansa ja silti saada heidän numeronsa.

Mies saattoi vastata naisen "mitä teet" -viestiin kertomalla, että masturboi naisen kuvia katsellen. Viestinsä jälkeen GermanLifter pyysi aina naisten numeroa, ja tavallisesti sai ne. Numeroita irtosi ehdotuksella nakujoogasta, viestillä laukeamisesta naisen kasvoille ja keskustelussa, joka alkoi viestillä "haluaisin imeä rintojasi". 

Osa naisista kieltäytyi irstaista ehdotuksista, mutta jos heille ehdotti suoran ”seksiä?” -viestin jälkeen kahvitteluhetkeä, he olivat suostuvaisia. GermanLifter tosin tunnusti saaneensa pakit pari kertaa, koska aloitti suoralla viestillä "mennään p*nemaan".

Osa keskustelun miehistä piti naisia "kaksinaamaisina", koska he valittavat joidenkin miesten irstaasta käytöksestä, mutta antoivat kuitenkin numeronsa juuri tälle miehelle viestien jälkeen. Miesten mukaan syynä numeron antamiseen oli varmasti miehen komeus.

Testin yhteydessä ei käynyt ilmi, olivatko naiset Tinderissä etsimässä seksiseuraa. 

GermanLifterille ehdotettiin, että samaa testiä tulisi kokeilla hyvin viehättävän naisen kuvilla.

Kymmenessä tunnissa yhdeksän matchia

Samantapaisen kokeen suoritti Reddit-käyttäjä, joka on sittemmin poistanut profiilinsa sivustolta. Hän loi kolme eri profiilia, joissa kaikissa oli sama viesti: ”en lähetä viestiä ensimmäisenä, joten lähetä minulle huono iskurepliikki”.

Yhdessä profiilissa oli alusvaatemallin kuva, toisessa käyttäjän keskiverroksi arvioima mies ja kolmannessa hänen rumana pitämänsä miehen kuva. Mies itse sanoi ”kyllä” jokaiselle naiselle, jonka kuvan näki.

Kymmenessä tunnissa keskiverto mies sai yhdeksän matchia ja kaksi viestiä, rumaksi analysoitu mies kolme matchia ja kaksi viestiä. Alusvaatemalli sen sijaan sai 345 matchia ja 94 viestiä, joista vain kolme narautti miehen toteamalla, että hänen kuvassaan on tunnettu alusvaatemalli.

Testin tekijä oli itse ollut Tinderissä kokeen tekohetkellä kymmenen kuukautta ja saanut 250 matchia. Hän piti siksi selvänä, että alusvaatemalli suoriutui huomattavan hyvin. Mies uskookin, että menestyksen salaisuus Tinder-maailmassa on alusvaatemallimainen ulkonäkö.

Testissä hauskinta lienee se, että "keskiverroksi" määritelty mies tuli kommentoimaan kirjoitusta todeten, että on suorastaan kunnia olla "keskiverto". Testin tekijä kertoi löytäneensä miehen kuvan Googlesta kirjaimellisesti hakusanoilla "keskiverron näköinen mies"!

2:02

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.