Mies lisättiin vahingossa tuntemattoman perheen ryhmäkeskusteluun – mahtava lopputulos: "Saimme hyvät naurut"

Tämä näppärä iPhone-kikka helpottaa kursorin liikuttamista 0:29
Tämä iPhone-kikka mullistaa tapasi muokata tekstiä.

Mies lisättiin pyytämättä ja yllättäen tuntemattoman perheen ryhmäkeskusteluun, mutta tämäpä suhtautuikin uutisiin perheenlisäyksestä hyvinkin rennosti.

Väärään numeroon lähetetyt viestit voivat aiheuttaa niin mukavia kuin kiusallisiakin tilanteita. Jälkimmäisestä osiosta oiva esimerkki on suomalainen Mari, jonka härski viesti seurakuntatyöntekijälle ei ollut tarkoituksellinen. Ensimmäiseen kategoriaan sopii puolestaan Zachary Garrett -nimisen amerikkalaismiehen lähettämä viesti, jonka tämä erehdyksessä laittoi menemään täysin tuntemattomalle miehelle. Tapauksesta kertoo miestä haastatellut Romper-sivusto.

Lähestyvää synnytystä hekumoitiin ryhmäkeskustelussa

Zachary oli onnensa kukkuloilla lähdettyään Sierra-vaimonsa kanssa sairaalaan vastaanottamaan parin kolmatta lasta. Niinpä mies päätti pitää muuta perhettä ajan tasalla isoäitinsä luoman ryhmäkeskustelun avulla. Zachary ilmoitti keskusteluun muassa tilanteen siitä, kuinka monta senttimetriä hänen vaimonsa oli jo "auki". Lisäksi hän lisäsi kuvan sairaalasängyllä synnytyksen käynnistymistä odottelevasta vaimostaan.

Zacharyn isoäiti vastasi viestiin ilahtuneesti, mutta viestin luki myös eräs perheen ulkopuolinen mies, Bobby. Bobby ei vähästä säikähtänyt, vaan vastasi ryhmäkeskusteluun omalla kuvallaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"En tiedä, kuinka minut lisättiin tähän ryhmään, koska en usko tuntevani ketään siitä. Mutta joka tapauksessa, onnea Zach! Minun nimeni on Bobby, muuten, heitä Cash App -tietosi, ja lahjoitan vaipat", Bobby kirjoitti.

"Saimme hyvät naurut"

Zachary kertoo Romper-sivustolle olleensaa "vähän nolona" erehdyksestä.

– Kun ensin kuulimme hänestä, olin vähän nolona, että minä ja isoäitini juttelimme hänen ollessa jumissa ryhmächatissamme, mutta hänen selfiensä toi niin paljon huumoria tilanteeseen, Zachary kiittelee.

Mies ihaileekin Bobbyn rentoa suhtautumista mokaan.

– Saimme kaikki hyvät naurut! Bobby olisi voinut olla todella tyly tai käskeä meidät ottamaan hänet pois keskustelustamme, mutta hän ei tehnyt niin. Hän oli niin mukava asian suhteen.

Zacharyn mukaan isoäiti oli vahingossa lisännyt Bobbyn keskusteluun, sillä Bobbyn numero oli Zacharyn vanha armeija-aikainen numero.  Zachary yritti antaa Bobbylle mahdollisuuden perääntyä, mutta mies vaatimalla vaati saada maksaa vaippoja yhdellä jäsenellä kasvaneelle perheelle.

Zacharyn Facebook-päivitys tapahtuneesta keräsi valtaisasta somehuomiota ja siihen on reagoitu jo yli 15 000 kertaa. Sitä on myös jaettu yli 45 000 kertaa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lähde: Romper

Lue myös:

    Uusimmat