Isoäiti lähetti viestin väärään numeroon, kutsui tuntemattoman teinin perheillalliselle – tänä vuonna syötiin jo kolmas yhteinen ateria

Kaksi vuotta sitten väärään numeroon mennyt tekstiviesti aloitti kauniin perinteen amerikkalaisen isoäidin ja nuoren pojan välillä. Aiheesta uutisoi muun muassa Daily Mail.

Yhdysvalloissa vietetään vuosittain kiitospäivää marraskuun neljäntenä torstaina. Tyypillistä on, että päivänä tehdään sukulaisvierailuja ja istutaan saman pöydän ääreen koko perheen kesken.

Juhlapäivänä perheensä koolle on halunnut myös arizonalainen Wanda Dench. Kolmatta vuotta peräkkäin heidän perheensä kiitospäiväpöydässä on kuitenkin myös sukuun kuulumaton nuori mies, Jamal Hinton, 19, joka päätyi mukaan aivan sattumalta.

Alla olevalla videolla keskustellaan perhe-elämästä erityisesti uusperheissä. (Artikkeli jatkuu videon alla.)

8:33

Viesti väärään numeroon

Vuonna 2016 Wanda lähetti perheenjäsenilleen viestiä kutsuen heidän perheillalliselle. Wanda ei kuitenkaan tiennyt, että hänen lapsenlapsensa oli vaihtanut numeroa kuukausia aiemmin – hän ei ollut kertonut siitä isoäidille.

Viesti menikin Jamalille, 17-vuotiaalle lukiolaiselle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kun sekaannus kävi ilmi tekstiviestitse, kysyi Jamal silti Wandalta voisiko hän osallistua tämän järjestämälle perheillalliselle.

– Totta kai voit. Niin isoäidit tekevät…ruokkivat kaikki, Wanda vastasi.

Niin Jamal saapui Denchin perheen illalliselle.

"Maailmasta on tulossa parempi paikka"

Nyt Jamalista on tullut Wandan "kunnialapsenlapsi", ja viime viikolla hän saapui "toisen isaäitinsä" luokse kolmatta kertaa kiitospäiväillalliselle.

Kiitospäivän ulkopuolellakin isoäiti ja nuori mies näkevät silloin tällöin ja ovat yhteydessä puhelimitse.

– Maailmasta on tulossa parempi paikka, kuin se on ollut. Rakastan sitä. Rakastan, että sinun ei tarvitse tuntea jotakuta tai heidän taustaansa ollaksesi mukava heille, Jamal kertoi Azcentral-julkaisulle viime vuonna.

Jamal on jakanut kuvia vuosittaisesta perheillallisesta nyt jo useamman vuoden ajan Twitteriin. Tarinaan on ihastuttu täysin: jo yli 590 000 ihmistä on tykännyt Jamalin torstaina jakamasta kuvasta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Daily MailAzcentral, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja