Mari keskusteli seurakuntatyöntekijän kanssa retkivaatteista – lähetti vahingossa jotain härskiä: ”Mietin hetken, onko pokkaa lähteä retkelle tämän jälkeen”

12 merkkiä siitä, että olet aito xenniaali 1:12
Xennialleilla tarkoitetaan vuosina 1977–1985 syntyneitä. Näistä merkeistä tiedät kuuluvasi joukkoon!

Mari sai oppia kantapään kautta, että vastaanottaja kannattaa tarkistaa aina ennen viestin lähettämistä.

Kukapa ei olisi törmännyt sosiaalisessa mediassa hulvattomaan kuvaan ja halunnut jakaa sitä kaverilleen? Toisinaan kuviin liittyvä huumoriarvo on kuitenkin sen verran kyseenalainen, ettei otosta halua jakaa ihan kaikkien kanssa.

Esimerkiksi härskiin vivahtavaa kuvaa omituisista alusvaatteista, joissa yhdistyvät pitsi ja munasuojat, ei välttämättä halua lähettää puolituntemattomalle seurakuntatyöntekijälle.

Ei tosiaan, tietää suomalainen Mari.

Hieman erilaiset ulkoiluvaatteet

Mari oli tyttärensä kanssa ilmoittautunut seurakunnan järjestämälle retkelle. Mari viestitteli seurakunnan työntekijän kanssa seuraavan päivän retkivaatetuksesta. Seurakuntatyöntekijä muistutti viestissään, että mukaan tulisi ottaa ulkoiluun sopivat vaatteet.

Vastaukseksi Mari lähetti seurakuntatyöntekijälle kuvan, jossa mieshenkilö on vetänyt päälleen erilaisia pitsisiä alusvaatteita. Genitaalialueiden peittona oli monessa tapauksessa munasuojamainen kangaspala. Viestin yhteydessä Mari kirjoitti: ”Ooks tilannu jo itelles?”

– Ajattelin lähettää kuvan tavallisena viestinä eräälle miespuoliselle tutulleni, kun hänellä ei ole WhatsApp-sovellus käytössä. Kun olin painanut lähetä-nappia ja viesti lähti matkaan, huomasin virheeni, Mari kertoo MTV Uutisille.

Seurakuntatyöntekijäkin sai hyvät naurut

Ymmärrettävästi Maria nolotti, kuten meitä kaikkia, kun viesti vahingossa lähtee väärään osoitteseen.

– En tiedä, olisinko itkenyt vai nauranut, Mari toteaa.

– Mietin hetken, että onko pokkaa lähteä retkelle tämän jälkeen.

Mari kuitenkin keräsi itsensä tyttärensä vuoksi. Seuraavana aamuna he kävelivät yhdessä seurakuntakeskuksen eteen. Vaivaantunut Mari kyseli, kuka ohjaajista mahtoi olla härskin viestin saanut henkilö. Kun vastaanottaja selvisi, Mari kävi henkilökohtaisesti pyytämässä tältä anteeksi.

– Onneksi tämä kyseenomainen henkilö oli huumorilla varustettu ja kertoi saaneensa hyvät aamunaurut avatessaan työpuhelimensa, Mari kertoo.

Seurakuntatyöntekijä kertoi, ettei itse olisi ottanut asiaa puheeksi, jollei Mari olisi tullut hänen pakeilleen. Mutta näin asia ei jäänyt ainakaan vaivaamaan kumpaakaan osapuolta.

Tarkista vastaanottaja ennen viestin lähettämistä

Summa summarum. Tarinan opetus on jälleen kerran, että viestin vastaanottaja kannattaa tarkistaa ennen viestin lähettämistä.

Toisinaan vääriin numeroihin lähteneistä tekstareista on silti ollut hyötyäkin.

Lue myös:

    Uusimmat