Mies, levitä haarojasi – saat naiset kiinnostumaan

Uuden tutkimuksen mukaan jalkojaan levittelevillä miehillä käy paremmin flaksi, kuin jalkojaan yhdessä pitäville.

Kalifornian yliopistossa tehdyn tutkimuksen tulokset perustuvat deittivideoihin sekä deittisovelluksessa oleviin kuviin. Tutkimuksen tehneen Tanya Vacharkulksemsukin mukaan miehet, jotka levittelivät käsiään ja jalkojaan, tai röyhistivät rintaansa, saivat enemmän positiivista huomiota naisilta.

Leveä asento herättää kiinnostusta

Vacharkulksemsuk tutki ryhmänsä kanssa kehonkielen vaikutusta deittailuun. Tutkijat analysoivat speed-dating-videoita, joista selvisi, millainen kehonkieli vetosi eniten naisiin.

Tutkimuksen yhtenä osana Vacharkulksemsuk antoi kolmelle naiselle ja miehelle tehtäväksi luoda kaksi erilaista profiilia deittisovellukseen. Toisessa kuvassa henkilö piti käsiään ja jalkojaan ristissä. Toisessa kädet oli levitetty sivulle ja asento oli takakenoinen.

Vacharkulksemsuk analysoi, kuinka paljon kiinnostusta henkilöt herättivät. Kuvat, joissa henkilö oli levittänyt raajojaan, saivat enemmän tykkäyksiä.

Vacharkulksemsukin mukaan juuri deittisovelluksissa on tärkeää kiinnittää toisen huomio heti. Esimerkiksi istumalla jalat levällään, voi maksimoida treffipyyntöjen määrän.

Kuinka leveästi miehen on sopivaa istua?

Miesten istumistyylistä on ollut paljon keskustelua. Liian leveän istumisasennon on sanottu vievän liikaa tilaa esimerkiksi julkisissa kulkuneuvoissa.

Vaikka miesten anatomia vaikuttaa istumistapaan, on jalkojen levittelyn sanottu myös liittyvän seksuaalisiin motiiveihin.

Vacharkulksemsukin tutkimus viitaa kuitenkin siihen, että naiset eivät vihaakaan miesten leveää istumistyyliä niin paljon, kun antavat ymmärtää. Kyseinen asento voikin viitata menestyneeseen ja avoimeen henkilöön.

Näitä virheitä kannattaa kuitenkin välttää naista lähestyessään – katso video:

Lähde: Telegraph

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja