Mies lähetti kutsun grillijuhliin deittisovelluksen kautta – "Miksi 90 prosenttia teistä luulee, että nämä ovat orgiat?"

2:09

Amerikkalasmiehen erikoinen kutsu grillijuhliin deittisovelluksessa on noussut viraalihitiksi Twitterissä, uutisoivat FoxNews, Charlotte Observer ja Buzzfeed.

Teidätkö, miten grilliliha marinoidaan? Katso yllä olevalta videolta ohjeet!

Pohjois-Carolinassa asuva Chris Bowman päätti järjestää grillijuhlat pihallaan kesäkuun viimeisenä päivänä. Silloin hän ei tosin vielä osannut arvata, millaiseksi viraalihitiksi kutsu muodostuisi.

61-vuotias mies julkaisi grillailukutsun homoille suunnatussa deittisovelluksessa, Grindrissa. Hän kirjoitti profiiliinsa, jossa normaalisti olisi henkilöllisyys, "BBQ, ei orgiat".

– Miksi 90 [prosenttia] teistä luulee, että nämä ovat orgiat? –– Johtuuko se siitä, että olen tässä sovelluksessa, Chris ihmettelee kutsussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Chris lähetti myös lähellä oleville ihmisille suoria viestejä kutsuen kaikki miehet, naiset ja perheet seksuaalisesta suuntautumisesta huolimatta juhliinsa. Juhlien tarkoituksena oli miehen mukaan tuoda erilaisia ihmisiä yhteen, ketään syrjimättä.

Kutsusta viraalihitti

Miehen erikoisesta kutsuilmoituksesta tuli hitti sosiaalisessa mediassa päivää ennen juhlia. Yli 160 000 on jo tykännyt julkaisusta, ja yli 40 000 ihmistä jakanut sen Twitterissä.

Yksityisviestillä kutsun saanut Matt Setzer, 23, kertoo Charlotte Observerille, ettei ollut aluksi varma mitä ajatella, kun hän sai kutsun Chrisiltä. Kun hän huomasi pöhinän sosiaalisessa mediassa, mies ei enää ajatellut tilaisuuden olevan niin hämärä.

Juhlista tulikin lopulta onnistuneet, vaikka Matt ja hänen ystävänsä olivat lopulta ainoat Chrisille tuntemattomat ihmiset, jotka saapuivat paikalle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Siitä sekunnista, kun kävelimme sisään, kaikki olivat todella sydämellisiä. Ryhmän pienen koon vuoksi se oli todella henkilökohtaiselta ja kaikki tuntuivat perheeltä, Matt selittää.

Chris kertoo, että ihmiset jopa Brasiliasta, Australiasta ja Saksasta ovat ottaneet häneen yhteyttä juhliin liittyen twiitin muututtua viraaliksi.

– Olen ihmisläheinen ihminen, ja nautin ihmisten seurasta, joten mikä olisi parempi tapa kuin kutsua ihmisiä ja tuntemattomia kylään ja pitää hauskaa, Chris pohtii.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja