Mainos

Mies kirjoitti hulvattoman kirjeen vaimonsa rakastajalle: "Käytä pyyhkimiseen jotain kertakäyttöistä"

Vaimon rakastajalle osoitettu kirje sisältää neuvoja ja vinkkejä, joita kirjoittaja toivoo vaimonsa salarakkaan noudattavan. 

Aviomiehen kirjoittaman kirjeen voisi luulla sisältävän uhkauksia ja vihaisia lauseita, mutta tämä teksti on kaikessa sarkastisuudessaan melko humoristinen.

– Tiedän, kuka olet. Kyllä tiedän. Ei, en ole vihainen, minä vain haluan sinun tietävän pari asiaa, Craigslist-sivustolla julkaistussa kirjeessä kerrotaan.

”Miehelle, joka laittaa vaimoani”

"1.  Älä jätä istuinta ylös. Minua syytetään siitä jatkuvasti ja se alkaa väsyttää.

2. Saatat antaa minulle mahdollisuuden lähteä kalaan useammin, mutta ole kiltti, äläkä juo kaikkia oluitani. Se on ok, jos otat pari vierailun aikana (vain luoja tietää, kuinka monta juon löytääkseni hänen viehätyksensä), mutta jätä minullekin muutama, sillä minun on oltava siellä kauemmin kuin sinun.

3. Jos juot viimeisen, osta lisää tai jätä rahaa.

4. Vaihda vessapaperi uuteen, kun olet käyttänyt kaiken. Jostain syystä minun 5-vuotias poikani uskoo, että jos vessapaperia ei ole, hänen ei tarvitse pyyhkiä. Pidämme niitä pesualtaan alla, ellet sitten voi suositella jotain parempaa paikkaa.

5. Kun laitat vaimoani, käytä pyyhkimiseen jotain kertakäyttöistä. Oikealla puolella korissa olevat ovat minun puhtaita vaatteitani, jotka puen päälleni kiiruhtaessani töihin. Viime viikolla minun paitani oli melko kova (kiitos).

6. Älä kerro lapsille, että olet heidän setänsä. He ovat nuoria, eivät vajaaälyisiä.

7. Lakkaa kääntämästä lämpöä kovemmalle. Sinä et maksa siitä mitään, ja kaikki loka tulee siitä minulle. Vaimoni voi ehkä pitää siitä, mutta minua se satuttaa.

8. Kun hän kysyy, näyttääkö hän housuissaan lihavalta, sano ei. Ehkä ajattelet eri vastauksen antamista, koska haluat hänen pohtivan kaksi kertaa ennen päivittäistä jäätelön ahmimista. Mutta samalla annat hänelle syyn mennä ostamaan lisää uusia housuja, joissa hän näyttää ihan yhtä lihavalta.

9. Lopeta leivonnaisten syöminen. Browniesit, jotka söit, olivat äitini tekemiä minun syntymäpäivääni varten. Vaimoni ei ole leiponut mitään hyvää vuosikymmeniin, ja jos hän tekee sen, hän ei jaa niitä muille.

10. Yritä siirtää painoasi silloin, kun istut tuolillani. Lepotuolissani, jossa saan viettää aikaa melko harvoin, on ura, joka pakottaa minut istumaan vasemmalla.

PS. Aion viedä lapset vesipuistoon neljäksi päiväksi. Minulla on pullo vodkaa jääkaapin yläpuolella, jos huomaat oluen olevan vähissä. "

Pitkän listan lopuksi kirjoittaja halusi kiittää miestä, joka vei hänen vaimonsa syömään ystävänpäivänä. Koska vaimo ei ollut enää nälkäinen myöhemmin illalla, aviomies säästi rahaa. 

Mies lopetti kirjeensä sanoihin: "Kiitos. Tätä ei kirjoittanut kukaan nimeltään Jack S."

***

1:53

Lähde: Metro

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.