Mainos

Mies jäi kiinni pettämisestä – vieras nainen salakuunteli kiusallista keskustelua viereisessä pöydässä

Pariskunta selvitteli pettämisen paljastumista tuntemattoman naisen kuullen ravintolassa.

Twitter-käyttäjä Ashe Dryden istui lounaalla ravintolassa, kun viereisen pöydän pariskunta aloitti vakavan keskustelun. Tyttöystävä oli Drydenin mukaan saanut selville, että poikaystävällä oli toinen pitkäaikainen suhde tämän selän takana.

Pettämisestä kuullut nainen oli luonnollisesti raivoissaan.

Viereisestä pöydästä keskustelua kuunnellut Dryden päätti livetwiitata kiusallisen keskustelun muidenkin iloksi.

Dryden kertoi twiiteissään kuulleensa muun muassa, että nainen oli saanut kuulla pettämisestä toisen naisen soitettua tälle, eikä selvästikään aikonut päästää tilanteesta kiusaantunutta miestä helpolla. Miehen jalka vapisi hermostuneena naisen syödessä kylmänviileästi ruokaansa ja tuijottaessa miestä.

Drydenin mukaan mies ei saanut suustaan edes puolikkaita lauseita tarjoilijan tullessa kysymään mahdollisia jälkiruokatoiveita. Mies kieltäytyi jämäkästi, mutta nainen ei aikonut päästää miestä karkuun.

– Oletko tosissasi? Kyllä, cappuccino ja suklaakakkua, nainen pyysi.

livetweet

Kuvan lähde: Twitter

– En minä tiedä. Se oli vahinko, se vain tapahtui, mies sai sanottua, kun nainen vaati saada kuulla, mitä tämä ajattelee.

– En voi uskoa, että tuhlasin lomapäiväni sinuun, nainen totesi Drydenin hehkuttaessa Twitterissä, kuinka upea nainen oli.

Dryden myös ihmettelee twiiteissään, ettei nainen tunnu olevan edes vihainen, lähinnä huvittunut katsellessaan miehen elämän valuvan viemäristä. Hän myös paljasti tilanneensa jälkiruoan voidakseen jatkaa keskustelun kuuntelua. "Minun ei tarvitse olla lentokentällä vielä tunteihin", hän twiittasi.

– Tämä saattaa kuulostaa ilkeältä, mutta minä löydän jonkun uuden heti ja olen onnellinen, mutta sinä olet edelleen pettävä luuseri, nainen totesi itsevarmasti kiusallisen keskustelun jatkuttua jo jonkun aikaa.

– En ole paha tyyppi, mies puolestaan oli todennut. Tässä vaiheessa nainen vain tuijotti miestä pitkään silmiin.

– Teen isoja johtopäätöksiä tässä, mutta vannon, että en juurikaan luota kykyysi olla hyvä tyyppi, Brad, nainen lopulta totesi.

– Katso minua. Olen kunnossa. Lähden ulos tänään ja juon bodyshotteja. Olen kyllästynyt sinuun, mutta olen kunnossa.

– Haluatko puolustaa itseäsi ennen kuin aikani ja energiani kuluu loppuun?

"Tyyppi on hermona, hänen jalkansa vapisee pöydän alla."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Minun olisi pitänyt olla rehellinen, mutta en jäänyt viideksi vuodeksi satuttaakseni sinua, mies puolestaan sai sanottua,

Keskustelusta kiinnostunut Dryden pohti twiiteissään muun muassa, oliko mies kenties naisen pomo. Hän kertoi myös kuluttavansa tekosyynsä puhki siihen, miksi istuu vielä pöydässä, vaikka on syönyt jo lounaan ja jälkiruoan.

Lopulta pariskunnan piti poistua.

"Näin lähellä pöytämme olivat", Dryden paljasti ja kertoi pariskunnan poistuneen paikalta yhdessä. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kaikki Drydenin twiitit voit lukea täältä.

***

1:25

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.