Mies ja nainen pahoinpitelivät potkulautailijan Lahdessa – vartijoilla täysi työ pitää mies kurissa, naiselta löytyi kirves

Mies ja nainen pahoinpitelivät sähköpotkulaudalla liikkuneen miehen Lahden keskustassa perjantai-iltana, poliisi kertoo.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun kolmekymppinen mies ja tätä hieman vanhempi nainen estivät potkulaudalla liikkuneen miehen etenemisen ja alkoivat solvata tätä. Kun lautailija yritti ohittaa kaksikon, mies löi lautailijaa nyrkillä. Lautailija löi takaisin, jolloin nainen alkoi pahoinpidellä lautailijaa.

Tuolloin tilanteen havaitsivat vartijat, jotka ottivat potkulautailijaa lyöneen miehen kiinni. Mies vastusti kiinniottoa voimakkaasti, ja vartijat joutuivat turvautumaan voimakeinoihin hänen taltuttamisekseen.

Miestä epäillään pahoinpitelystä, järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta ja kunnianloukkauksesta. Miehen seurassa ollutta naista epäillään pahoinpitelystä, kunnianloukkauksesta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta, koska hänen repustaan löytyi kirves.

Potkulaudalla liikkunutta miestä puolestaan epäillään lievästä pahoinpitelystä.


Lue myös:

    Uusimmat