Mainos

Mies heräsi koomasta saatuaan vierelleen vastasyntyneen lapsensa

Hengestään taistellut mies heräsi kuin ihmeen kaupalla koomasta saatuaan vierelleen vastasyntyneen pienokaisensa.

Viime heinäkuussa 25-vuotias James Spence joutui liikenneonnettomuuteen, jonka seurauksena vakavan aivovaurion saanut mies jouduttiin vaivuttamaan koomaan. Vakavan onnettomuuden sattuessa miehen puoliso Charlene Pope oli viimeisillään raskaana, ja vain viikko onnettomuuden jälkeen nainen synnytti maailmaan pienen pojan samassa sairaalassa, jossa hänen miehensä makasi tiedottomana kaikesta tapahtuneesta.

– Olin huolissani, että lapsemme ei tulisi näkemään isäänsä, Pope kertoo.

Jotain uskomatonta kuitenkin tapahtui, kun vain muutama päivä lapsen syntymän jälkeen vakavan diagnoosin saanut mies avasi silmänsä ja pääsi vihdoin näkemään pienen poikansa. Tämä ei välttämätä ole sattumaa, sillä sairaalan asiantuntijoiden mukaan hyvän hoidon lisäksi puolison ja lapsen säännöllisillä vierailuilla oli merkittävä rooli parantumisprosessissa. 

"Elämä voi päättyä yhdessä silmänräpäyksessä"

Tuoreen isän kunto oli vielä ensimmäisinä viikkoina heikko, mutta kahden viikon tehohoitojakson aikana edistystä alkoi tapahtua. Spence kotiutettiin syyskuun ensimmäinen päivä, ja marraskuun alussa hän palasi jälleen töihin. 

– Olemme taas kuin tavallinen perhe. Kun mietin sitä kaikkea, siitä tuntuu olevan ikuisuus. Arpia lukuunottamatta hän on oma normaali itsensä, Pope iloitsee.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka mies on parantunut nopeasti, tapahtuma muutti perheen ajatusmaailmaa. 

– Olemme suunnitelleet häitämme ja aiomme mennä naimisiin marraskuussa 2018. Tämä kaikki sai meidät ymmärtämään, että elämä voi päättyä yhdessä silmänräpäyksessä, Pope kertoo. 

Lähde: Metro 

***

0:23

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.