Mies heitti törkeän kommentin deittisovelluksessa – naiselta välitön kosto: “Älä koskaan aliarvioi tytön salapoliisin taitoja”

Amerikkalaisnainen ei jäänyt aikailemaan kohdattuaan ikävää käytöstä deittisovelluksessa.

Kun coloradolainen Katie Pfeiffer sai Hinge-deittisovelluksen kautta eräältä mieheltä törkeän viestin, hän ei jäänyt aikailemaan kostonsa kanssa. Ajan hengen mukaisesti Katie myös kertoi kostostaan Twitterissä. Viraaliksi levinneestä kostosta kertoo myös Mirror.

"Oletko yksi niistä kuumista tytöistä, jotka...?"

Saatuaan Lake-nimisestä miehestä "matchin" deittisovelluksesta Katie kenties odotti jotain mukavaa keskustelunaloitusta. Sen sijaan Lake meni epätoivotulla tavalla suoraan asiaan: "Oletko yksi niistä kuumista tytöistä, jotka ovat vain puhtaasti jälkeenjääneitä? Koska esittelytekstisi saa vaikuttamaan siltä."

Sen sijaan, että Katie olisi lähtenyt sanasotaan miehen kanssa, hän löysi viidessä minuutissa miehen isän Instagramista. Isälle Katie lähetti kuvakaappauksen Laken viestistä saatesanoin: "Olen pahoillani tästä satunnaisesta viestistä. Ajattelin vain, että sinun pitäisi tietää, kuinka poikasi puhuu naisille."

Twitteriin nainen jakoi tietenkin kuvakaappaukset Laken kanssa käymästään keskustelusta sekä tämän isälle lähettämästään viestistä.

– Löysin tämä miehen isän Insta-tilin viidessä minuutissa, älä koskaan aliarvioi tytön salapoliisin taitoja, Katie totesi twiitissään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ilmoitus meni myös työnantajalle

Eikä siinä Laken kannalta ollut valitettavasti vielä kaikki. Kun Katien twiitti levisi viraaliksi, päätti hän vielä paljastaa miehen käytöksen tämän työnantajallekin. Nainen selvitti yrityksen, jossa Lake työskenteli ja tägäsi heidät mukaan Twitter-ketjuun.

– Julkaistuani tämän neljä tyttöä on laittanut minulle viestiä sanoen, että tämä mies on loukkaava, manipuloiva ja rasisti. Selvitin, että hän työskentelee harjoittelijana yrityksessänne. Jos haluatte tietää lisää, laittakaa yksityisviestiä, Katie twiittasi yritykselle.

Ainakaan vielä yritys ei ole ottanut julkisesti kantaa miehen käytökseen.

Twitterissä moni on ylistänyt naisen kostoa, mutta joidenkin – erityisesti miesten – mielestä nainen meni liiallisuuksiin.

Katien twiitillä on yli 244 000 tykkäystä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Mirror, VT

Lue myös:

    Uusimmat