Vihaisen aviomiehen kosto naurattaa – vaimon jakama kuva kirvoitti huvittuneita kommentteja: "Tälle pikkumaisuuden tasolle tähtään"

Vaimon julkaisema kuva paljasti aviomiehen hulvattoman tavan ilmaista suuttumuksensa.

Parisuhteessa riitatilanteet voivat toisinaan eskaloitua kostonkierteeksi. Muistatko esimerkiksi miehen, joka rikkoi  tyttöystävänsä meikit tämän tuhottua hänen konsolipelinsä?

Eräs vaimo jakoi Reddit-sivustolla kuitenkin kuvan aviomiehensä "kostosta", jonka voisi luokitella suorastaan herttaiseksi.

Vaimo kuvailee tekoa "pikkumaisuuden tasoksi 10 000 000".

– Aviomieheni oli vihainen tänä aamuna, joten hän päätti pedata vain oman puolensa sängystä, vaimo väittää kuvan yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Puolet enemmän kuin mitä minun aviomieheni petaa"

Monen mielestä kuvan julkaisu oli pikkumaista myös vaimolta, mutta siitä huolimatta se kirvoitti runsaasti kommentteja muilta Reddit-käyttäjiltä. Kuvalla on myös kymmeniä tuhansia "tykkäyksiä". 

– Tälle pikkumaisuuden tasolle tähtään.

– Tuolta minun sänkyni näyttää, kun vaimo on pois kaupungista.

– Hetkonen, petaatteko sänkynne joka aamu? 

– Tuo on puolet enemmän kuin mitä minun ei-vihainen aviomieheni petaa.

– Ainakin hän petasi puolet sängystä.

– Tuo on oikeastaan aika vaikuttavaa.

– Olen samaa mieltä, totesi vaimo edelliseen kommenttiin.

– Minusta tuo on hauskaa. Aviomiehesi on yhtä passiivis-aggressiivinen kuin äitini.

– Haha, olen tehnyt näin aviomiehelleni! Tappelimme leikillämme, joten petasin oman puoleni sängystä. Kun tulin takaisin makuuhuoneeseen, kun hän oli lähtenyt töihin, näin, että hän oli sotkenut minun puoleni ja pedannut omansa. Rakastan sitä miestä.

– Minä otin vaimoni yövalosta lampun pois kerran puhtaasta pikkumaisuudesta. Olin niin vihainen, mutta kikatin silti, kun kuulin hänen yrittävän laittaa sitä päälle.

– Hän ei ole vihainen. Hän on pettynyt.

– Aviomiehenä voin vahvistaa, että olen tehnyt tämän täsmälleen saman asian vaimolleni.

"He tappavat hänet ensin"

Jotkut kommentoijista ihmettelivät, miksi aviomies nukkuu juuri sängyn tuolla puolella. Moni koki sen olevan suhteessa "naisen puoli".

– Tuo on se puoli, joka on lähinnä ovea. Hänen pitää nukkua siinä, jotta kun murtovarkaat tulevat, he tappavat hänet ensin. Sama sääntö pätee hotellihuoneisiin, vaimo kertoi.

Nukkuipa kumppani sitten vasemmalla tai oikealla puolella, useimmissa parisuhteissa puolet pysyvät samoina läpi vuosien. Hiljattain Twitterissä kuitenkin järkytyttiin, kun eräs mies paljasti vaihtavansa sängyn puolia spontaanisti kumppaninsa kanssa.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-artikkelit.

Videolla vinkit anteeksi pyytämiseen:

Lue myös:

    Uusimmat