Mielitkö matkalle lämpöön? Katso talven edullisimmat aurinkokohteet

Onko rahatilanne tiukka, mutta matka lämpöön houkuttaisi? Vastoin yleisiä käsityksiä, kaukoloma onkin usein edullisempi kuin Espanjan tai Marokon matka, jolla lämpimästä säästä ei ole takeita. Lennot.idealo.fi listasi talven lämpimimmät ja edullisimmat lomakohteet, joilla on paras hintalämpösuhde!

1. Bangkok, Thaimaa

  • Keskilämpötila/aurinkoisten tuntien määrä tammikuussa 32,5°C/272,8 tuntia; helmikuussa 33,3°C/251,4 tuntia ja maaliskuussa 34,3°C/269,7 tuntia. Esimerkkihinta meno-paluulennoille alle 480 euroa.

Ei ihme, että Thaimaa on suomalaisten lomailijoiden kestosuosikki. Lennot maahan ovat sesonkiaikaakin edullisia, ja paras aika matkustaa on alkuvuodesta, eli kätevästi pahimman kaamoksen aikaan.

Lisäksi hintatasoltaan edullinen Thaimaa sopii kohteeksi myös pienellä budjetilla lomaileville. Eläväisestä Bangkokista halukkaat voivat helposti ja edullisesti matkustaa läheisiin rantakohteisiin
kuten Hua Hiniin tai Pattayalle.

2. Dubai, Arabiemiirikunnat

  • Keskilämpötila/aurinkoisten tuntien määrä tammikuussa 24°C/254,2 tuntia; helmikuussa 25,4°C/229,6 tuntia ja maaliskuussa 28,2°C/254,2 tuntia. Esimerkkihinta meno-paluulennoille noin 300 euroa.

Paras aika matkata aina helteiseen Dubaihin on ehdottomasti alkuvuodesta, jolloin lämpömittari näyttää siedettäviä helleasteita ja lämmöstä pystyy vielä nauttimaankin.

Pilviä hipovista pilvenpiirtäjistään kuuluisassa turistiystävällisessä Dubaissa yhdistyvät kiehtovalla tavalla kaupunki ja ranta.

3. Jakarta, Indonesia

  • Keskilämpötila/aurinkoisten tuntien määrä tammikuussa 26,8°C/189,1 tuntia; helmikuussa 26,8°C/198,4 tuntia ja maaliskuussa 27,3°C/238,7 tuntia. Esimerkkihinta meno-paluulennoille noin 490 euroa.

Jaavan saarella sijaitseva Indonesian suurin kaupunki, Jakarta, on metropoli, joka tarjoaa monipuolisesti nähtävää ja ihmeteltävää museoista puistoihin ja ravintoloihin. Lisäksi Jakartasta on hyvät kulkuyhteydet muualle maahan ja läheisiin ranta- ja surffauskohteisiin.

4. Mumbai, Intia

  • Keskilämpötila/aurinkoisten tuntien määrä tammikuussa 30,7°C/269,5 tuntia; helmikuussa 31,2°C/257,6 tuntia ja maaliskuussa 32,5°C/274,3 tuntia. Esimerkkihinta menopaluulennoille noin 430 euroa.

Intian länsirannikolla sijaitseva Mumbai ei ole vain maan suurin kaupunki, vaan myös Bollywoodin kotikaupunki.

Mumbaissa vierailevat pääsevät tutustumaan rinta rinnan kosmopoliittiin sekä intialaiseen kulttuuriin ja ruokaan. Kaupungista on hyvät kulkuyhteydet muihin suosittuihin matkakohteisiin kuten tunnettuun rantalomakohteeseen Goalle.

5. Miami, Yhdysvallat

  • Keskilämpötila/aurinkoisten tuntien määrä tammikuussa 25°C/186 tuntia, helmikuussa 26°C/186 tuntia ja maaliskuussa 27°C/217 tuntia. Esimerkkihinta meno-paluulennoillenoin 480 euroa.

Vaikka alkuvuosi onkin Miamissa viileintä aikaa pysyvät lämpötilat suomalaisella mittapuulla edelleen hellelukemissa.

Tässä kaupunkikohteessa lomailijat pääsevät köllöttelemään joko uima-altaalla tai rannalla, sillä Miamissa on rantakelit ympäri vuoden.

*Esitetyt lentojen hinnat ovat esimerkkihintoja, jotka on haettu lennot.idealo.fi lentojen hintavertailulla päivämääränä 22.12.2014. Hinnat saattavat muuttua hintakehityksestä johtuen. Kaikki hinnat on haettu kahden viikon mittaiselle lomalle.

Lähde: Lennot.idealo.fi

Kuvat: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat