Mainos

Mieletön Marenki – hääpuvusta minimekoksi

Lyhyt hääpuku on trendikäs, pitkä puku puolestaan klassikko. Nyt morsian voi saada molemmat – yhdessä puvussa.

Monet morsiamet valitsevat pitkän hääpuvun perinteiden ja perheen takia, sillä usein vanhemman polven mielestä kirkkoon kuuluu astella pitkässä hääpuvussa. Entä jos omana toiveena olisi kuitenkin muodikas, lyhyt hääpuku? Nyt morsian voi saada molemmat!

Tavallisesti hääpukumallistoista saattaa löytyä morsiuspuku, jossa on irrotettava laahus pidentämään puvun alahelmaa takaa. Kokonaan erillinen takahelma – laahuksella tai ilman – sen sijaan on jo varsin harvinainen ilmestys ja kätevä keksintö uudistaa pukua.

Kaksiosaiseen korsettipukuun irrallinen takahelma sopii mainiosti ja on helppo kiinnittää vyötärölle piiloon. Illan rientoihin takaosa voidaan ottaa pois, jolloin jäljelle jää suoralinjaisempi ja lyhyempi helma.

Pitkästä puvusta minimekko

Häät&Rakkaus-messujen häät.fi Fashion Show'ssa esitelty Kisu Kuivalaisen Kisulinelle suunnittelema pallohelmainen Marenki-puku uudisti käsitystä monikäyttöisestä hääpuvusta. Marenki näyttää saumattomalta puvulta, mutta siinä on lyhyeen hameeseen on lisätty erillinen, irrotettava jatke.

– Toisinaan hääpukujen laahus tai jopa takahelma voidaan irrottaa, mutta en ole ennen nähnyt jatkeita pituussuunnassa, Kuivalainen kertoo luomuksestaan.

Marenki-puvussa morsian voi mennä naimisiin pitkässä hääpuvussa ja jatkaa illalla juhlintaa ilman puvun alaosaa.

– Lyhyelle juhlapuvulle on huomattavasti enemmän jatkokäyttöä kuin pitkälle iltapuvulle. Kokopukua on käytettävä jatkossa sellaisenaan tai se jää kaappiin. Yleensä juuri näin käy hääpuvulle, Kuivalainen pohtii.

– Itse en näe innostavaksi suunnitella asuja ihmisten kaappeihin. Lähden aina siitä, että puvuilla olisi hääpäivän jälkeen uusi elämä. En halua että luomukset olisivat vain "yhden illan ihmeitä".

(MTV3 Helmi)

Kuvat: Ville Virtanen, Jenni Virta

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.