Mielenosoittaja ryntäsi kentälle kesken huippuottelun – eteen ilmestyi turhautunut 110-kiloinen tähtipelaaja: "Purin sen häneen"

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n tähtipelaaja Bobby Wagner teki ylimääräisiä taklaustöitä edustamansa Los Angeles Ramsin ja San Francisco 49ersin välisessä ottelussa Suomen aikaa tiistain vastaisena yönä. 

Ottelun toisella neljänneksellä nähtiin yllättävä välikohtaus, kun eläinten oikeuksista mieltään osoittanut henkilö rynnisti kentälle merkkisavun kanssa. Hän ehti juosta kentän poikki, kunnes 110-kiloinen linjapuolustaja Wagner päätti puuttua peliin tekemällä sitä, mitä osaa parhaiten – eli taklaamalla. 

Alla video mielenosoittajan ja Wagnerin kohtaamisesta kentällä. 

– Halusin vain varmistaa turvallisuuden. Kukaan ei voinut tietää, mitä kyseisellä henkilöllä on mukanaan tai mitä hän tekee. Oli se savu sitten mitä tahansa, se paska saattaa olla vaarallista, 32-vuotias Wagner kommentoi ESPN:n mukaan

– Näytti siltä, että yksi kaveri kentän toisella laidalla vahingoitti itseään ja turvamiehellä näytti olevan vaikeuksia tilanteessa. Minä turhauduin, joten purin sen häneen (mielenosoittajaan). 

Wagnerin teko sai tunnustusta myös vastapuolen leiristä. 

– Se oli mahtavaa, se oli hieno taklaus. Tilanne oli hämmentävä, 49ersin George Kittle kehui NBC:lle.

49ers voitti kotiottelunsa lukemin 24-9. 

4:59
Olaus Alisesta odotetaan ensimmäistä suomalaista NFL-varausta – tällaista on hänen arkensa USA:ssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja