Mielenkiintoinen huhu jo vuoden 2020 iPhoneista: Tulossa kolme mallia – näyttökoot menossa uusiksi

Tänä vuonna Applen odotetaan jatkavan nykyisistä malleista tutulla linjalla, eli näyttökoot säilyisivät tulevassa kolmessa mallissa ennallaan. 6,1 tuuman iPhone XR:n seuraajassa olisi yhä käytössä LCD-näyttöteknologia, ja vain 5,8 ja 6,5 tuuman iPhone XS -mallien seuraajissa yhä OLED-näytöt. OLED-näytöt tarjoavat yleisesti paremman väritoiston ja kontrastin sekä mahdollistavat myös ohuemman ja kaartuvan näyttörakenteen.

Nyt ajoittain myös epävarmoista tiedoistaan tunnetuksi tullut DigiTimes raportoi, että vuonna 2020 tulossa olisi kolme iPhone-mallia, kaikki OLED-näytöillä varustettuna.

Mikä mielenkiintoisempaa, on DigiTimesilla jo väitettyä tietoa myös näyttöjen koosta. Tulossa olisivat iPhonet 5,42 tuuman, 6,06 tuuman ja 6,67 tuuman näytöillä. Tiedot perustuvat taiwanilaisiin alihankkijalähteisiin.

Näistä 5,42 tuuman näytöllä varustettu malli olisi hieman kaikkia viimeisimpiä iPhone-malleja pienempi. Muuttuvat näyttökoot voivat viestiä yleisesti myös siitä, että Applella on suunnitelmana tehdä laajempiakin muutoksia iPhone-designiin ensi vuonna, kun vielä tämän vuoden mallien odotetaan noudattelevan pääosin iPhone XR:n, XS:n ja XS Maxin linjoja.

DigiTimesin mukaan 5,42 tuuman iPhoneen vuonna 2020 näyttöteknologia voi tulla joko Samsung Displaylta (Y-Octa) tai LG Displaylta (TOE). Molempien valmistajien kosketusratkaisujen kerrotaan pienentävän näyttöpaneelin hintaa.

Lähteiden mukaan Samsungin odotetaan pysyvän pääasiallisena näyttöpaneelitoimittajan myös vuoden 2020 malleihin, mutta Apple voi jakaa tilauksia myös LG:lle ja BOE:lle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja