Mainos

Miehet hurjastelivat motorisoidulla piknikpöydällä – kyllä, alkoholilla oli osuutta asiaan

Tiesitkö, että piknik-pöydällä hurjastelusta voi saada sakot? Ainakin, jos on onnistunut motorisoimaan pöydän ja ajelee sillä nautittuaan muutaman maltaisen liikaa.

21-vuotias Wade Bryce Bovey sai 750 Uuden-Seelannin dollarin (noin 490 euron) arvoiset sakot hurjasteltuaan tuunatulla piknik-pöydällä.

Uusiseelantilainen nuorukainen on onnistunut asentamaan pöytään moottorin, jonka avulla pöydän saa kuljetettua kätevästi puistosta toiseen. Paikallisissa poliisipiireissä Boveyn rakennelmaan on kiinnitetty huomiota aiemminkin. Silloin nuorimies pääsi poseeraamaan kulkuvälinettä ihastelleiden poliisien kanssa yhteiskuvaan.

Tammikuussa poliisit pysäyttivät Boveyn, kun tämä oli työntämässä pöytää ylös mäkeä kostean baari-illan jälkeen. Mies puhalsi yli promillerajan ja sai sakot huolimatta siitä, että piknik-pöydän moottorin petettyä hän ajamisen sijaan työnsi sitä. Pöydältä löytynyt kaljalaatikko saattoi tosin vaikuttaa tilanteeseen.

Video hurjastelevasta Broveysta ja moottoroidusta piknik-pöydästä löytyy Newshubin sivuilta. Valitettavasti seuraavat kuusi kuukautta mies on ajokiellossa, joten tätä kaunotarta ei Uuden-Seelannin eteläsaaren liikenteessä nähdä.

Lähde: Newshub

***

0:37

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.