Mainos

Mieheni tekstailee naispuolisten työkavereidensa kanssa koko ajan, pitääkö huolestua? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Mieheni valittaa useimmiten, ettemme vietä tarpeeksi aikaa yhdessä. Kun vihdoin koittaa yhteinen vapaapäivä, hän joko a) tekstailee naispuolisten työkavereidensa kanssa tai b) kutsuu omat miespuoliset kaverinsa luoksemme istumaan iltaa.

Olen ottanut asian puheeksi, ja asia meni ehkä perille, mutta naispuolisten kollegojen kanssa tekstaillaan ja soitellaan koko ajan, vaikka aihe ei ole työasiaa. Pitäisikö minun huolestua asiasta enemmän?" kyselee nimimerkki Ylireagointia vai alireagointia.

Näin naiset vastasivat

"Onko sinulle siis ongelma se, että miehelläsi on naispuoleisia kavereita? Jos on, siitä on ehkä syytä jutella miehen kanssa. Huolestumiseen on vaikea ottaa kantaa: miltä itsestäsi tuntuu? Mitä tulee yhteiseen ajanviettoon, niin kannattaisi varmaan puheen sijaan ryhtyä tekoihin! Sopikaa jotain yhteistä tekemistä ja varatkaa sille aika, joka sopii kummallekin. Jos teidän tyyliinne sopii, niin tehkää yhteisestä tekemisestä vaikka joka viikoittainen tai kuukausittainen juttu, eli päättäkää etukäteen päivä, jolloin teette jotain yhdessä. Silloin sietää paremmin toisenkin menoja, kun tietää myös yhteisen ajan toteutuvan säännöllisesti. Jos yhteisiä vapaita on harvoin, kannattaa miettiä tarkoin kummankin, miten toivoo ne käytettävän. Oletteko samaa mieltä ajan käytöstä vai suuntautuvatko toiveenne eri asioihin?"
– 26, sinkku

”Mielestäni aina, jos naiselle tulee olo, että jostain asiasta tulisi huolestua enemmän, niin silloin pitää. Se on se kuudes aisti. Ja kuulostaahan tuo nyt ihan hemmetin oudolta.”
– 31, sinkku

"Olen ollut tällaisessa suhteessa. Mies kyllä lupasi kuun taivaalta, mutta kun tuli aika lunastaa lupaus, kaverit ilmestyivät mystisesti oven taakse. Selitys oli usein se, että he tulevat "ihan vaan hetkeksi", eli suomennettuna siis koko illaksi. Nalkutus ei tilannetta korjannut, eikä muuten mikään muukaan.

Naisille tekstailusta on paha sanoa; itselläni on runsaasti miespuolisia ystäviä, joille tekstailen ilman sen kummempaa agendaa. Eli ei kyseessä välttämättä ole pettäminen. Jos asioista on juteltu ja homma ei muutu, se ei muutu. Siinä vaiheessa kannattaa tosissaan pohtia, hauatko, voitko ja aiotko elää näin loppuelämäsi."
– 31, parisuhteessa

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.