Mainos

Miehen viimeinen viesti tuo lohtua surevalle vaimolle: ”Hänen kuolemansa jälkeen olen estänyt 58 itsemurhaa”

Miehensä itsemurhan vuoksi menettänyt nainen on ottanut elämäntyökseen auttaa muita masennuksesta kärsiviä, jottei kukaan toinen perhe joutuisi kokemaan sitä tuskaa, mikä rakkaimman menettämisestä seuraa.

Kristy Spurgeon menetti miehensä Dougin huhtikuussa 2003. Siihen saakka pari oli elänyt onnellista perhe-elämää. Yllättäin heidän kaksi lastaan jäivät kuitenkin ilman isää. Kristyn mies ei kuollut onnettomuudessa, vaan hän riisti oman henkensä sairastettuaan masennusta pitkään. Kristy jakoi tarinansa toivoen, että voisi sen avulla pelastaa yhdenkin hengen.

Viimeinen viesti on lohduttanut surussa

Pariskunnalla oli tapana jättää toisilleen viestejä aamulla ja illalla. Pieniä kirjeitä saattoi löytää tyynyliinan sisältä tai lounasrasiasta. Usein niitä piiloteltiin kenkiin. Pariskunnan onni kärsi Dougin menetettyä äitinsä yhtäkkisesti. Masennus valtasi miehen mielen. Kristy kertoo yrittäneensä hankkia miehelleen ammattiapua, joka toisinaan tuntui tepsivän ja toisinaan mies vajosi yhä syvemmälle depressioon.

– Pelastin hänet itsemurhalta kolme kertaa, Kristy kertoo.

Kun pariskunnan hyvä ystävä kuoli World Trade Centerin tuhossa, Dougin masennus paheni. Lääkäritkään eivät enää saaneet otetta miehestä.

Huhtikuun 8. päivänä 2003 Doug kirjoitti viimeisen kirjeensä vaimolleen. Doug ei enää jaksanut. Häntä jäivät kaipaamaan Kristyn lisäksi parin kaksi kaunista lasta, joiden särkyneet sydämet eivät vieläkään olet korjaantuneet.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kristy tunnustaa, että miehen viimeinen hänelle jättämä kirje tuoksuu edelleen Dougin partavedeltä. Paperille käsin kirjoitetut sanat ovat vuosien aikana tuoneet lohtua miehensä menettäneelle Kristylle, joka on Dougin poismenon jälkeen toiminut tukihenkilönä muille.

– Hänen kuolemansa jälkeen olen estänyt 58 itsemurhaa. Toivoisin vain, että olisin voinut estää hänenkin. 

– Hän elää sydämessäni ja ajatuksissani, nukahdan hänen viereensä ja herään kirjoittamaan hänelle viestejä vieläkin, Kristy kirjoittaa.

Lähde: Love What Matters

***

2:20

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.