Mainos

Miehen seksilelukokeiluilla erikoiset seuraukset – saa orgasmeja aina käydessään makuulle

Mies "ohjelmoi" aivonsa uudelleen – lopputuloksena olivat jatkuvat orgasmit.

Tutkijat kertovat lääketieteellisessä Clinical Anatomy -julkaisussa miehestä, joka kärsii jatkuvista orgasmeista aina käydessään makuulle. 63-vuotiaan miehen ongelmat alkoivat, kun hän alkoi seksilelua käyttämällä hieroa eturauhastaan säännöllisesti. Miesten g-pisteen kerrotaan sijaitsevan eturauhasen kohdalla peräsuolen etuseinämässä.

Tutkijat kertovat miehen käyttäneen seksivälinettä hoitaakseen tulehtuneen eturauhasen oireita. Lääkityksen ja seksivälineen käytön seurauksen tulehduksen oireet katosivat, mutta mies oli jäänyt jo koukkuun orgasmeihin.

Loppujen lopuksi tajunnanräjäyttäviin orgasmeihin koukuttunut mies päätyi tilanteeseen, jossa hän kykeni saamaan orgasmin käsiään käyttämättä yksinkertaisesti käymällä selälleen makuulle ja asettamalla kondomin paikoilleen. Tämä uusi kyky muodostui kuitenkin ongelmalliseksi, sillä vanha niskavamma alkoi vihoitella aina orgasmien aikana.

Mies yritti palata takaisin itsetyydytykseen ja "tavalliseen" seksiin, mutta sai tuolloinkin jopa kymmenen orgasmia ennen ejakuloimista.

– Hänen on osoittautunut vaikeaksi lakata kokemasta näitä orgasmeja ja "ohjelmoida" itsensä takaisin normaaliin, tutkijat kirjoittavat.

Tohtori Roy Levin Sheffieldin yliopistosta toivoo, että miehen tapaus johtaisi laajempiin tutkimuksiin aiheesta.

– Tieteellinen tutkimus orgasmista on aina ollut haastavaa, Levin toteaa.

Levinin mukaan eturauhasen stimuloinnista aiheutuvat orgasmit on tutkimuksissa jätetty täysin huomiotta, vaikka niiden kerrotaan olevan voimakkaampia ja nautinnollisempia kuin tavalliseen tapaan yhdynnässä tai masturboimalla saadut orgasmit.

***

2:51

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.