Miehen romanttinen kosinta meni pahasti pieleen – pelastushelikopteri hälytettiin apuun

Useat rakastuneet haluavat järjestää puolisolleen ikimuistoisen kosinnan. Tämän miehen kosintayritys on kuitenkin hyvä esimerkki siitä, että kaikki ei aina suju suunnitelmien mukaan.

Riskinotto ei aina kannata. Näin kävi 27-vuotiaalle Michael Banksille, jonka pitkään suunnittelema kosinta meni pahemman kerran pieleen. Romanttisten teon päätteeksi mies jouduttiin pelastamaan helikopterilla jyrkältä kallion kielekkeeltä. 

Laskeutumisyritys epäonnistui täysin

Mies oli suunnitellut kiipeävänsä Kalifornian rannikolla sijaitsevalle 180 metriä korkealle Morro Rockin maamerkille. Hän aikoi ottaa jyrkänteeltä yhteyden tyttöystäväänsä ja kosia häntä ikimuistoisella tavalla videopuhelimen välityksellä.

Kosinta meni kuitenkin pieleen monella tapaa. Ylös päästyään mies ei saanut videopuhelua toimimaan, minkä seurauksena kosinta jäi tekemättä. Miehen epäonni ei kuitenkaan loppunut tähän. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Banksin alastulo ei mennyt suunnitelmien mukaan, vaan hän jäi auttamattomasti jumiin kapealle kielekkeelle. Hän joutui soittamaan apua, ja pian pelastajat saapuivatkin pelastushelikopterilla apuun.

– Hän ei voinut liikkua mihinkään suuntaan. Hänen jalkansa roikkuivat kielekkeen reunalla, pelastushenkilökunta kertoo.

Pelastaja laskeutui helikopterista köyden avulla nostamaan Banksin kapealta kielekkeestä. 

Uhkarohkea yritys palkittiin

Mies saatiin pelastettua, eikä hän loukkaantunut epäonnisen kiipeämisyrityksen aikana.

Erittäin jyrkälle Morro Rockille kiipeäminen on kielletty, mutta silti jotkut uhkarohkeat kiipeävät sinne kiellosta huolimatta. Alueelta onkin raportoitu monia kohtalokkaita tapauksia vuosien varrelta. Kiipeämiskiellon vuoksi Banks joutuu maksamaan korvauksia pelastamisestaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ehkä kaikki vaiva oli kuitenkin sen arvoista, sillä tyttöystävän kerrotaan suostuneen kosintaan myöhemmin.  

Lähteet: Foxnews,Telegraph 

Lue myös:

    Uusimmat