Miehen epäitsekäs teko ihastuttaa: Maksoi kodittomalle naiselle lentolipun perheen luo

Koditon nainen on kiitollisuudenvelassa tuntemattomalle miehelle, joka lahjoitti hänelle rahaa lentolippua varten. Nyt hän pääsee vihdoin takaisin kotiin.

Kadulla asuva Jess olisi halunnut palata Australiasta takaisin kotiinsa Uuteen-Seelantiin selvitettyään vihdoin välinsä perheensä kanssa. Kalliit lentoliput estivät kuitenkin naisen suunnitelman. Kadulla rahaa kerjänneen kodittoman naisen elämä muuttui kuitenkin kertaheitolla, kun hän törmäsi itselleen tuntemattomaan hyväntekijään, Daniel Rooseen, joka auttoi naista uuden elämän alkuun. 

Videota tästä ystävällisestä teosta on katsottu Facebookissa jo lähes 30 000 kertaa. Videon sosiaaliseen mediaan latasi kodittomien puolestapuhuja Siham Carollisen, joka kertoo videolla esiintyneen Jessin asuvan kadulla, sillä hän ei vieraan maan kansalaisena ole oikeutettu saamaan lainkaan tukia. 

Mies katosi rahojen luovutuksen jälkeen

Kaikki alkoi, kun Carollisen oli tekemässä työtään ja juttelemassa Jessin kanssa kadulla. Yhtäkkiä tuntematon mies pysähtyi heidän luokseen ja ryhtyi utelemaan, miksi naiset oikein istuivat keskellä katua. 

– Hän kuunteli, otti häntä kädestä ja pyysi seuraamaan, Carollisen kertoo tapahtuneesta.

Roosen taluttaessa koditonta naista automaatille Carollisen ryhtyi kuvaamaan tilannetta. Videolla hän kertoo seisovansa kodittoman ystävänsä Jessin kanssa odottamassa tuntematonta miestä, joka juuri meni pankkiautomaatille nostamaan käteistä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tämä mies on juuri antanut Jessille rahaa lentolippuun, jotta hän voisi palata takaisin perheensä vuoksi, Carollisen kertoo videolla.

Mies luovutti naiselle nipun viidenkymmenen dollarin seteleitä ja kehotti naista palaamaan kotiinsa, ennen kuin hän katosi yön pimeyteen.

Kodittomuus ei ole kiinni laiskuudesta, vaan taustalla voi olla useita eri syitä

Sosiaalisen median yleisö on ihastuksissaan Roosen epäitsekkäästä teosta, ja häntä kutsutaan monella taholla enkeliksi. Mies itse toivoo ihmisten ymmärtävän, että kodittomuus ei ole kiinni ihmisten laiskuudesta, vaan taustalla voi olla monia syitä. 

– Jos se olisi niin helppoa, ihmiset eivät olisi siellä. Minun tarvitsi vain kävellä pankkiautomaatille ja takaisin. Jokainen voi tehdä suuria tai pieniä asioita auttaakseen toisia, Roose kertoi WAToday-sivustolle.

Video: Onni on pieniä ystävällisiä tekoja. Katso videolta, mistä asioista asiantuntijan mielestä koostuu aito onnellisuus. 

17:05

Lähde: WaToday 

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja