Microsoftin uusi Surface Go purettiin – osoittautui todella vaikeaksi korjattavaksi

iFixit on ottanut Microsoftin tuoreen Surface Go -laitteen arvioitavaksi ja laite osoittautuikin todella vaikeaksi korjattavaksi. Asteikolla yhdestä kymmeneen – yksi on vaikein korjattava ja kymmenen on helpoin korjattava – Surface Go sai korjattavuudesta vain yhden pisteen.

Loppusanoissa iFixit ei juurikaan löytänyt positiivisia asioita Surface Go -tabletista, vaan kokonaisuudessaan laite on niin vaikea korjattava, ettei sitä todennäköisesti kannata omin päin lähteä korjaamaan.

iFixitin mukaan Surface Gon pienempi koko helpottaa näyttölasin irroittamista verrattuna suurempiin Surface-laitteisiin, mutta silti sen irrottaminen on todella hankalaa ja lasi voi rikkoutua helposti. Korjaamista ei myöskään helpota se, että vaihtakseen komponentteja käyttäjä joutuu aina irrottamaan tabletin näytön.

Surface Go on edullinen Surface-laite sen alle 500 euron hinnallaan. iFixitin mukaan laitteesta ei välttämättä ole PC-tietokoneen korvaajaksi, sillä komponenttien vaihtaminen on erittäin hankalaa. Surface Gossa on myös käytetty paljon liimaa, joka vaikeuttaa komponenttien vaihtamista ja irrottamista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja