Mick Schumacher olisi halunnut päästä Kimi Räikkösen rinnalle: "Se olisi ollut fantastista"

Mitä Bahrainin GP:ssä kannattaa seurata mestaruuksien varmistuttua? C Moren formuladuo kertoo suorassa lähetyksessä 7:27
Niki Juusela ja Ossi Oikarinen pohjustivat viikonlopun lähtökohdat MTV Uutiset Livessä.

Mick Schumacher voi varmistaa F2-mestaruutensa jo tänä viikonloppuna Bahrainissa. Lähiviikkoina odotetaan myös vahvistusta hänen F1-sopimukselleen Haasin kanssa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Bahrainin GP suorana 27.–29.11.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Bahrainin GP klo 16.10, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Schumacher varmistaa mestaruutensa, mikäli hänen pistejohtonsa on tämän viikonlopun jälkeen vähintään 49 pistettä. Hän lähti viikonloppuun 22 pisteen johdossa.

21-vuotiaan saksalaisen Haas-sopimusta pidetään lähinnä julkisena salaisuutena. Haas-pomo Günther Steiner sanoi aiemmin, että sopimusuutisia on luvassa aivan lähiaikoina.

Toiseksi Haas-kuljettajaksi uumoillaan niin ikään F2-sarjassa ajavaa venäläistä Nikita Mazepiniä.

Schumacher itse ei ole juuri kommentoinut Haas-huhuja, mutta hän kokee olevansa valmis ottamaan autourheiluportaiden viimeisen askelman.

– Kyllä, olen valmis. Tiesimme, että voisimme menestyä tällä kaudella, Prema-tallissa ajava Schumacher sanoi GP Today -sivuston mukaan.

Aiemmin syksyllä Schumacher, Ferrarin akatemiakuljettaja, yhdistettiin toiseen Ferrarin asiakastalliin, Alfa Romeoon. Lopulta Alfa Romeo päätyi kuitenkin jatkamaan nykyisellä kuljettajakaksikollaan Kimi RäikkönenAntonio Giovinazzi.

Schumacheria tämä hieman kismittää.

– Kimin rinnalla kilpaileminen olisi ollut fantastista, se, että olisin saanut oppia häneltä. Mutta Alfa Romeo on tehnyt päätöksensä, Schumacher sanoi GP Todayn mukaan Sky Italialle.

– Uskon, että kaikelle on syynsä.

Lue myös:

    Uusimmat