Michelle Williams: Haluan näyttää tyttärelleni Brokeback Mountain -elokuvan

Näyttelijä Michelle Williams kertoo haluavansa näyttää Matilda-tyttärelleen elokuvia, joissa hän itse on esiintynyt. Yksi niistä on Brokeback Mountain, jossa Matildan isä näyttelee homoseksuaalia.

Näyttelijä Michelle Williams kertoo, että hän aikoo näyttää palkitun Brokeback Mountain -elokuvan tyttärelleen, kunhan tämä on vanhempi. Matilda-tytär on nyt 6-vuotias.

– Katson sen hänen kanssaan, kun hän on valmis, Williams kertoo.

Brokeback Mountain kertoo kahdesta lehmipojasta ja heidän noin kaksi vuosikymmentä kestävästä homoseksuaalisesta suhteesta ja rakkaudesta. Elokuvassa näyttelee Michelle Williamsin ohella Heath Ledger, Matildan isä.

Elokuvassa Ledger näytteli yhdessä Jake Gyllenhaalin kanssa karjapaimenia, joiden välille syntyy rakkaussuhde. Ledger ansaitsi roolistaan muun muassa Oscar- ja Golden Globe -ehdokkuudet parhaasta miespääosasta.

– On vaikea kuvitella miltä se tulee tuntumaan, mutta jonain päivänä me katsomme sen (elokuvan) yhdessä, Williams kertoo.

Lahjakas Heath Ledger kuoli vuonna 2008 lääkemyrkytykseen tämän ollessa 28-vuotias. Ledger loisti irvokkaana Jokerina Yön Ritari -elokuvassa ja tähden viimeiseksi elokuvaksi jäi The Imaginarium of Doctor Parnassus.

MTV3/Helmi

Lähde: Celebrity-gossip.com

Kuva: GettyImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja