Mainos

Sampo Kaulasen Michele-vaimo tekee täyskäännöksen elintavoissaan – tavoitteena laihduttaa 20 kiloa

Michele “Minttu” Murphy-Kaulanen on mukana AVAlla lokakuussa starttaavassa Olet mitä syöt -ohjelmassa.

Rakastettu Olet mitä syöt -ohjelma nähdään uudistettuna AVAlla hyvinvointilääkäri Pippa Laukan luotsaamana. Tämän kauden aikana nähdään kymmenen erilaista ja koskettavaa taistelua ylipainoa vastaan. Olet mitä syöt alkaa AVAlla keskiviikkona 17.10. klo 21.

“Kauppiaanrouvana” tunnettu 38-vuotias Michele “Minttu” Murphy-Kaulanen, 38, on herännyt ruuhkavuosien tuomien kilojen myötä ajattelemaan omaa hyvinvointiaan. Tämän innoittamana Minttu lähti mukaan Olet mitä syöt -ohjelmaan, jossa tullaan näkemään, saako hän elintapansa paremmalle mallille.

Kymmenessä vuodessa Mintun varteen on tarttunut 20 liikakiloa ja nyt vaaka näyttää 95 kiloa. Minttu on päättänyt hankkiutua eroon ylimääräisistä kiloista – lopullisesti. Minttu jakaa elämänsä kahden kodin välille: Noin puolet kuukaudesta hän asuu Äkäslompolossa, missä aviomies Sampo pitää kauppaa, ja toinen puoli kuukaudesta kuluu Tampereella. Kahden kodin välillä suhaaminen pitää Mintun kiireisenä - samoin lapset: Uusperheessä on yhteensä neljä lasta, joista nuorin on 4-vuotias ja vanhin aikuisuuden kynnyksellä.

Roskaruokaan on helppo turvautua kiireessä

Mintun päivät alkavat usein terveellisellä aamupalalla, mutta hektisessä arjessa hän sortuu nopeaan roskaruokaan. Iltaisin hän juhlistaa omaa aikaa herkuttelemalla juustoilla ja hyvällä viinillä.

Minttu tietää hyvän ruokavalion korjaavan vetelän olon, ja haluaa lopettaa tavaksi muodostuneen iltamässäilyyn. Mutta mikä neuvoksi kun voimakastahtoinen nainen ilmoittaa suorastaan vihaavansa liikuntaa? Onneksi itsepäisyydellä on myös positiivinen kääntöpuolensa: kun Minttu jotain päättää, hän menee vaikka läpi harmaan kiven.

Minttua ajaa terveellisempiin elämäntapoihin myös sairastumisen pelko: hänen edesmenneellä isällään oli diabetes ja Minttu tietää peilistä näkyvän keskivartalolihavuuden olevan sairastumista ajatellen pahinta rasvaa.

Olet mitä syöt alkaa AVAlla keskiviikkona 17.10. klo 21.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja