Michael Schumacherin ex-luottomieheltä karu väite Corinna Schumacherin toimista – "Mistä minua rangaistaan?"

Michael Schumacherin menestysvuosien manageri ja luottomies Willi Weber väittää, että seitsenkertaisen F1-maailmanmestarin vaimo Corinna Schumacher poisti hänet elämästään.

Weber, jonka omaelämäkerta Benzin im Blut (suomeksi Bensaa suonissa) julkaistaan elokuun lopulla, paljastaa, että hän näki Michael Schumacherin viimeksi hiukan ennen tämän vakavaa lasketteluonnettomuutta vuonna 2013.

– Tähän päivään mennessä ei puhelua, ei kirjettä. Tuona musertavan tuskan päivänä tiedän nyt hänen poistaneen minut elämästään, Weber kertoi Corinna Schumacheriin viitaten.

– Miten minusta tuli rikkinäinen rengas kaikkien vuosien jälkeen? Miksi en saa käydä Michaelin luona? Mistä minua rangaistaan? Weber kysyi.

RTL:n pyydettyä kertomaan, mitä tapahtui, Weber sanoi tehneensä virheen.

– En silloin saanut lentoa heti ja mennyt hänen luokseen sairaalaan. Näin yleisön ja ajattelin, ettei minun tarvitse myös jonottaa.

– Se oli väärin. Minun olisi pitänyt lentää sinne välittömästi, Weber pohti.

Weber kutsuu Schumacheria parhaaksi kaverikseen ja kertoo katuneensa "tuhat kertaa" sitä, ettei lentänyt välittömästi vakavia aivovammoja saaneen saksalaislegendan luokse. 

– Tunsin oloni surkeaksi. Kärsin kuin koira, Weber muistaa Schumacherin onnettomuutta seuranneet viikot ja kuukaudet.

Lue myös:

    Uusimmat