Michael Monroe asui Hanoi Rocksin ensimmäisen puolivuotisen kodittomana kadulla: "Se oli tavallaan hyvä tilanne"

Michael Monroe paljastaa, aikooko jäädä koskaan eläkkeelle 1:39
Katso videolta, mitä Michael Monroe ajattelee eläköitymisestä.

Muusikko Michael Monroe on valinnut rockmusiikin, koska pystyy olemaan sen avulla ikuisesti nuori.

Muusikko Michael Monroe, 61, elää ja hengittää rock’n’rollia koko sydämestään. Hänet tunnetaan ehkä parhaiten Hanoi Rocks -yhtyeen laulajana. Rokkarielämä sopii hänelle hyvin.

– Se on tie, jonka valitsin ja jolla pystyn olemaan ikuisesti nuori, mieleltäni ainakin, ja toteuttamaan omaa taidettani ja olemaan luova. Mikäs sen parempaa, jos pystyy tekemään sitä, mitä rakastaa ja vielä tulemaan sillä toimeen, Monroe kertoi Huomenta Suomessa 22. syyskuuta. 

Monroe aloitti viisivuotiaana pianotunnit, mutta Black Sabbath -yhtyeen näkeminen televisiossa vuonna 1970 muutti kaiken. Monroe oli tuolloin 8-vuotias ja halusi olla villi ja vapaa. 

–  Ajattelin, että jos tulisi vielä elanto tuolla tekemisellä, niin sehän olisi aivan huippua, Monroe kertoi. 

Kun Monroen tunnettu yhtye Hanoi Rocks aloitti vuonna 1979, hän eli kodittomana kadulla bändin jäsenten kanssa ensimmäiset puoli vuotta. 

– Minulle ei ollut mitään, muttei ollut myöskään mitään menetettävää. Se oli tavallaan hyvä tilanne. Ajattelin, että kyllä me jotenkin pärjäämme ja saan olla kuitenkin laulaja rokkibändissä, että ei tarvitse olla kattoa pään päällä. Sitten, kun sain kämpän, niin olin, että vau, luksusta, Monroe kertoi Hanoi Rocksin alkuajoista.

Monroen elämästä kertova Michael Monroe -dokumenttielokuva on ensi-illassa 29. syyskuuta. Elokuva avaa erilaisen tarinan rockmaailmasta. 

Monroella on taustalla myös pitkä parisuhde, sillä hän juhli Johanna-vaimonsa kanssa 20-vuotishääpäivää heinäkuussa 2023. 

Katso yllä olevalta videolta, mitä Michael Monroe ajattelee eläköitymisestä.

Voit katsoa Michael Monroen haastattelun kokonaisuudessaan alta.

Michael Monroe värikäs elämä valkokankaalla 11:20
Tietyistä arvoista Michael Monroe ei ole muusikon uransa aikana koskaan luistanut.

Lue myös:

    Uusimmat