Michael Jordanin asunto on Chicagon historian kallein

Ex-koripalloilijan asunto on ollut kaupan vuoden 2012 alusta lähtien, mutta ostajaa ei ole vielä löytynyt. Syynä voi olla kallein Chicagossa koskaan kuultu myyntihinta.

Kodin sisälle rakennettu koripallokenttä, luksusluokan puitteet ja portissa legendaarinen numero 23 – tämä asunto voi kuulua vain Michael Jordanille. Valtava asunto sijaitsee luonnollisesti Chicagon hienoimmalla asuinalueella Highland Parkissa, ja Jordan pyytää asunnosta huimaa 29 miljoonan dollarin, eli vajaan 23 miljoonan euron hintaa. Jordan on itse osallistunut hulppean asunnon suunnitteluun sen rakennusvaiheessa vuonna 1995, ja asunto käsittää huimat 5 202 neliömetriä.

Asunnossa on yhteensä yhdeksän makuuhuonetta, viisitoista WC:tä ja viisi takkaa. Hulppeasta rakennuksesta löytyvät myös oma vierastalo, uima-allasalue, ulkona sijaitseva tenniskenttä sekä kolme autotallia – ja onhan Jordan rakennuttanut ammattiuskollisesti myös taloon aidon kokoisen koripallokentän. Lisää luksuselementtejä talossa ovat 500 pulloa syövereihinsä kätkevä viinikellari maisteluhuoneineen, golf-viheriö sekä sikarisalonki.

Paula Koski / Jokakoti

Kuvat ja lähde: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja