Michael Jackson - palkittu olutkirjailija

Hyvät Olutravintolat -yhdistys on myöntänyt englantilaiselle olutkirjailijalle Michael Jacksonille Olutlähettiläs - Beer Ambassador -palkinnon. Vuosittainen palkinto myönnetään olutkulttuurin eteen tehdystä työstä. Jacksonin perjantaina Helsingissä vastaanottama tunnustus oli ensimmäinen laatuaan.

Michael Jackson on kirjoittanut useita olut- ja viskiaiheisia kirjoja, joista neljä on suomennettu. Hän on kirjoituksissaan levittänyt tietoa kansainvälisestä ja suomalaisesta olutkulttuurista enemmän kuin kukaan toinen. Myös hänen TV-sarjansa Beer Hunter on esitetty Suomessa. Pohjois-Englannissa syntynyt Jackson asuu Lontoossa, mutta viettää suuren osan ajastaan eri puolilla maailmaa metsästämässä uusia olutelämyksiä. Häneltä on seuraavaksi luvassa teos skottiviskeistä sekä uudistettu painos Belgian oluita käsittelevästä kirjastaan.

Olutlähettilään palkinnut Hyvät Olutravintolat -yhdistys on perustettu vuonna 1995 edistämään suomalaista olutkulttuuria, ja siihen kuuluu 22 olutravintolaa eri puolilta Suomea.

(Lähde: Finfood)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja