Mia, 22, loukkaantui vakavasti MM-osakilpailussa – huijareilta karmiva hyväksikäyttötemppu: "Oksettavaa"

Norjalaiskuljettaja Mia Rusthen, 22, loukkaantui vakavasti naisten ratamoottoripyöräilyn MM-sarjan historian ensimmäisessä osakilpailussa Italian Misanossa. Rusthen vaivutettiin tämän jälkeen koomaan. Nyt Rusthenin perhe joutui puuttumaan karmivaan hyväksikäyttötapaukseen.

Rusthenin onnettomuus tapahtui kisan viidennellä kierroksella. Hänet lennätettiin helikopterilla Cesenassa sijaitsevaan sairaalaan. Rusthen sai muun muassa päävamman.

Rusthen asetettiin keinotekoiseen koomaan. Hänen perheensä tiedotti maanantaina, että Rusthen on siirretty Norjan Ullevåliin, missä hänen hoitojaan jatketaan.

– Mia on yhä koomassa, mutta hänen tilansa on vakaa. Hänestä on ilmennyt hyvin positiivisia signaaleja siitä, että hän jatkaa taisteluaan, perhe kertoi.

Tiistaina Rusthenin perhe julkaisi uuden tiedotteen. Tällä kertaa viestin sävy oli hyvin ikävä.

Perheen julkaisussa puututtiin Instagramissa ilmenneisiin huijaustileihin, joilla yritettiin kerätä rahaa käyttämällä Rusthenin nimeä ja naamaa.

– He pyytävät lahjoituksia, jotta Mia pääsisi taas jaloilleen. Nämä pyynnöt EIVÄT ole aitoja, Rusthenin isosiko Sunniva kirjoitti.

– Mian perhe jakaa päivityksiä hänen tilastaan. Jättäkää heidät rauhaan, moottoripyörätallin manageri Maddi Pattersson kirjoitti X:ssä, tuomiten perään:

– Tämä on ihan totaalisen oksettavaa.

Lue myös:

    Uusimmat