Mestarivalmentaja toimintakieltoon tästä purkauksesta – tunnustaa suoraan törkeydet: "Ihan oikein, että heitti minut ulos"

Menestysvalmentaja Matias "Maso" Lehtosen tunteet kuohahtivat jääkiekon Mestiksen edellisellä kierroksella viime lauantaina. RoKi-vastuuluotsi tunnustaa toimineensa väärin. 

Lehtonen sai RoKin kotiottelussa TUTOa vastaan suihkukomennuksen, kun hän kritisoi päätuomaria painokelvottomalla tavalla RoKin Saku Kivisen ulosajon jälkeen.

Pääkuvan videolla Lehtosen painokelvoton purkaus päätuomarille. 

Televisiokuvista voi hyvin lukea Lehtosen huulilta tuomarille hänen huutamansa törkeydet.    

– Siinä tuli vähän pidemmän aikajakson ryöppy ja turhautuminen. Rapatessa roiskuu, mutta olihan se totta kai väärin. En voi puolustella tekoani. Ihan oikein, että (tuomari) heitti minut ulos, Lehtonen kommentoi MTV Urheilulle.

– Kun täysillä mennään, päivästä toiseen hihna kireällä, niin tulee tunteenpurkauksia. Tunteitakin pitää näyttää, sillä niitä ihmiset tulevat katsomaan. Mutta nyt se ei ihan oikealla tavalla näyttäytynyt.

Mestis tiedotti hetki sitten, että Lehtoselle on annettu tapauksesta kahden ottelun toimintakielto. Syynä on "sopimaton käytös tuomaristoa kohtaan".

"Olemme aikataulussa"

Lehtonen, 34, on noussut viime vuosina yhdeksi Suomi-kiekon kuumimmista valmentajanimistä. Hän luotsasi Imatran Ketterän kahteen Mestis-titteliin kausina 2017-2021, minkä jälkeen hän on tehnyt kovaa jälkeä rovaniemeläisseurassa. 

– Ihan ok, ihan hyvä meininki. Meillä on tavoite kuuden parhaan joukkoon runkosarjassa, ja tiukka vääntö tulee siitä, sarjavitosena olevan RoKin Lehtonen toteaa. 

Luotsin mukaan hyvät ja huonot jaksot ovat vaihdelleet joukkueessa

– Meillä on vielä ollut tekemistä sellaisessa oman rutiinitason hakemissa. Olemme parhaimmillaan olleet niin hyviä, että minulla on hyvä uskomus tulevaan.

Mestis jatkuu kolmella ottelulla tiistaina. RoKi pelaa seuraavaksi KeuPa HT:n vieraana torstaina.

C More esittää kaikki Mestiksen ottelut suorina lähetyksinä.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja