Mestarien liigasta pudonnut Juventus lytättiin Italiassa, päävalmentajalta napakka puolustus – "Se ei ole häpeä"

Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri puolustaa joukkuettaan rajulta kritiikiltä, joka siihen on kohdistunut keskiviikkoisen Mestarien liigasta putoamisen jälkeen.

Juventuksen taival Mestarien liigassa päättyi keskiviikkona, kun se hävisi toisessa osaottelussa Villarrealille tylysti 0-3-lukemin. Italialaismedia luonnehti Juventuksen vaisua suoritusta katastrofiksi.

Päävalmentaja Massimiliano Allegri ei kuitenkaan suostunut puhumaan epäonnistumisesta. Kokenut italialaisluotsi painottaa, ettei Juventus vain yksinkertaisesti ole enää Euroopan kirkkaimmalla huipulla.

– Euroopassa on kymmenen seuraa, jotka ovat paremmalla tasolla kuin Juventus. Se ei ole häpeä, se on todellisuus. Ei ole reilua sanoa, että tämä on epäonnistuminen, Allegri totesi lehdistölle ottelun jälkeen.

– Tiesin, että ihmiset puhuisivat epäonnistumisesta putoamisen osuessa kohdalle, mutta se on älyllistä epärehellisyyttä. Tiedän joukkueen arvon. Ei minulla ole mitään syytä moittia jätkiä. He tekevät poikkeuksellisia asioita.

Allegri ei kuitenkaan kiellä, etteikö putoaminen olisi ollut joukkueelle valtaisa pettymys.

– Olen samaa mieltä, että meidän piti mennä jatkoon, mutta se ei ole helppoa. Me olemme pettyneitä ja teemme töitä parantaaksemme. Meidän on kuitenkin oltava realisteja.

Lue myös:

    Uusimmat