Mestarien liigassa varmistui kaksi pudotuspelipaikkaa – Chelsean "Seksi-Olli" paukautti käänteen lisäajalla!

Chelsea ja Sevilla varmistivat kauden ensimmäisinä joukkueina paikkansa jalkapallon Mestarien liigan pudotuspeleihin jännitysmäisten vaiheiden jälkeen.

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Sevilla löi Krasnodarin vieraissa kumoon 2–1, ja Chelsea kampesi samoin numeroin voittoon Rennesin vieraana. Kummassakin E-lohkon ottelussa voittomaali syntyi lisäajalla.

Chelsea johti Rennesiä vastaan pitkään 1–0 Callum Hudson-Odoin avaujaksolla läpiajosta maalaamalla osumalla.

Rennesin Sehrou Guirassy painoi kuitenkin 85. minuutilla 1–1-tasoituksen. Pelissä nähtiin vielä yksi käänne: vaihdosta toisella jaksolla kentälle päässyt, suomalaisfanien "Seksi-Olliksi kutsuma Olivier Giroud puski Chelsealle voittomaalin lisäajalla.

Sevilla puolestaan siirtyi avausjaksolla Krasnodaria vastaan 1–0-johtoon Ivan Rakiticin upealla puolivolleymaalilla. Krasnodar onnistui tasoituksessa toisella jaksolla, kun venäläisjoukkue hajotti espanjalaisten puolustusta lyhyin syötöin, ja Maciel Wandersonin laukaus painui kimmokkeiden kautta häkkiin.

Tämäkin taisto eli vielä, ja Munir El Haddadi tykitti Sevillan voittoon lisäajan viidennellä minuutilla.

Chelsea ja Sevilla nousivat molemmat 10 pisteeseen ja varmistivat pudotuspelipaikkansa, kun E-lohkoa on neljä kierrosta takana ja kaksi pelaamatta.

Krasnodar ja Rennes ovat kumpikin yhdessä pinnassa.

Mestarien liigassa pelataan tänä iltana vielä kuusi kello 22 käynnistyvää ottelua.