Mestarien liigaa myös Subilla – näin Cristiano Ronaldo voi nostaa Juventuksen kuilun partaalta

Jalkapallon Mestarien liigan jatkopaikkataistelua voi seurata tiistaina myös Subilla. Kanava esittää suorana lähetyksenä toisen neljännesvälieräottelun otteluparissa JuventusAtletico Madrid

Cristiano Ronaldon edustama Juventus on kuilun partaalla hävittyään ensimmäisen osaottelun Madridissa maalein 0–2. Onko "Juvesta" nousemaan rinnalle ja ohi kurinalaisesta puolustustyöskentelystään tunnettua, Diego Simeonen luotsaamaa Atletico Madridia vastaan?

Studiossa (ylälaidan video) keskusteltiin muun muassa siitä, millaisia pelitekoja Ronaldolta vaaditaan Atletico Madridia vastaan, jotta Juventus voi kammeta taisteluun.

Illan toisen otteluparin ennakkosuosikki Manchester City nousi avausosassa viime minuuteilla 1–2-tappioasemasta arvokkaaseen 3–2-vierasvoittoon Schalkea vastaan. Schalkella on kova paikka kammeta jatkoon, kun Mestarien liigassa on voimassa myös vierasmaalisääntö, mutta toisaalta joukkue voi hakea esimerkkiä viime viikolta. Tuolloin taistelun käänsivät toisessa osassa edukseen Real Madridia vastaan Ajax ja PSG:tä vastaan Manchester United – kumpikin avausosan hävittyään.

Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Tiistai:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi, klo 21.30 myös Sub
Manchester City – Schalke klo 21.45 C More Sport 2
Juventus – Atletico Madrid klo 21.55 C More Sport 1 ja Sub

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
FC Barcelona – Lyon klo 21.45 C More Sport 2
Bayern München – Liverpool klo 21.55 C More Sport 1

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat