Merkillinen vuokrailmoitus Turussa: ”Koira pakollinen” – vuokranantaja selittää hämmentävää vaatimusta

2:15

"Kaksiota koiralle" vuokraava mies kertoo, että haluaa helpottaa koiranomistajien tilannetta vuokramarkkinoilla vuokraamalla asuntoaan ainoastaan koiran omistaville henkilöille.

Videolla selitetään, miksi koira ulvoo.

Turun Vähäheikkilässä vuokrataan kaksiota, johon muuttava ei saa omistaa kissaa – koiran omistaminen on kuitenkin pakollista.

– Valoisa ilmastoitu kaksio koiralle rauhallisella ja hyvällä alueella. –– Kissat ei sallittu. Koira pakollinen, ilmoituksessa lukee.

Asuntoa vuokraava Anders Åman kertoo, että erikoisien lemmikkikriteerien tarkoituksena on helpottaa koiranomistajien tuskaa vuokramarkkinoilla.

– Tiedän, miten vaikeaa on koiranomistajana etsiä ja saada asuntoja, joten haluan nyt edes hieman asettaa helpotusta koiranomistajille.

Kaksio on kuin tehty koiralle

Åman on itse asunut kyseisessä pienkerrostaloasunnossa 20 vuotta ja kertoo, että se on kuin koiralle tehty.

– Pihalla on 1000 neliön aidattu koirapiha ja sisällä ilmastointi. Lattiat ovat kovapintaista mutta ei-liukasta laminaattia, joka sopii koiralle täydellisesti, Åman sanoo.

Kyselyitä myös koirattomilta

Kyselyitä asunnosta tuli tiukat kriteerit asettavasta vuokrailmoituksesta huolimatta myös henkilöiltä, joilla ei koiria ollut.

– Asuntopula on vissiin kova, toteaa Åman.

Nyt vuokrasopimus on kuitenkin kirjoitettu: asuntoon muuttaa työssäkäyvä mies sekä iso kiltti koira.

***

1:05

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja