Mentalisti Noora Karman työkiireet vaihtuivat koronakriisin myötä puutarhanhoitoon ja lenkkeilyyn: "Olen salaisesti nauttinut tästä"

Mentalisti Noora Karma herättää henget eloon 6:32
Noora Karma tekee taikojaan.

Tv-kasvona ja mentalistina tunnettu Noora Karma kertoo elämän menneen ylikierroksilla, joihin koronapandemia toi kaivatun pysäytyksen.

Noora Karma viettää parhaillaan aikaa kotonaan 8- ja 10-vuotiaiden lastensa kanssa. Syksy ja alkuvuosi meni hurjassa pyörityksessä, sillä Karma avasi lapsille ja nuorille tarkoitetun taikurikoulu Talent Schoolin tammikuussa. Koronapandemia pysäytti kuitenkin kaiken.

– Alkuvuosi oli superkiireinen. Hyvä, että jouduin pysähtymään ja ottamaan aikaa. Meno oli niin hurjaa, että menin ylikierroksille. Joten tämä tuli hyvään saumaan, Karma kertoo.

Karma on viettänyt aikaa muun muassa lenkkeilemällä ja hoitamalla puutarhaansa. Taikurikoulu toimii nykyään etäkouluna netissä.

– Olen salaisesti nauttinut tästä ja vielä ei ole paniikkia. Onneksi minulla on myös säästöjä, Karma kertoo tilanteestaan.

Karma kommentoi aiemmin MTV Uutisille saamansa Business Finlandin 28 000 euron koronatukipakettia. Koulu ehti olla käynnissä kahdeksan viikkoa ennen kuin koronakriisi iski Suomeen.

– En ole vaipunut epätoivoon. Kun tuli ne uutiset, oli pakko keksiä todella nopeasti keinot, miten jatkaa toimintaa, Karma kuvailee.

Lue myös:

    Uusimmat