Mentalisti Noora Karma sai Business Finlandilta tukea 28 000 euroa: "Se on tullut todella tarpeeseen"

Mentalisti Noora Karma herättää henget eloon 6:32
Noora Karma tekee taikojaan.

Mentalistina ja tv-tähtenä tunnettu Noora Karma kertoo MTV uutisille, miten aikoo käyttää saamansa tukirahat.

Lapsille ja nuorille tarkoitetun taikurikoulu Talent Schoolin tammikuussa avannut mentalisti Noora Karma kommentoi MTV Uutisille saamansa Business Finlandin 28 000 euron koronatukipakettia. Koulu ehti olla käynnissä kahdeksan viikkoa ennen kuin koronakriisi iski Suomeen.

– Hain tukea kouluprojektiin ja verkko-opiskeluun. Se on tullut todella tarpeeseen, koska kaikki ovat menneet omasta pussista. Nyt en ole joutunut ketään lomauttamaan ja opettajat ovat saanet palkkansa ja opetus on jatkunut. Ei ole tarvinnut pysäyttää sitä. Tämä raha auttaa koulua myös tulevaisuudessa, että kaikki raha ei mene oman taskun pohjalta, Karma kertoo.

Mentalisti kertoo koulun yhteydessä työskentelevän kahdeksan ihmistä. Karmalla on tarkoituksena saada konseptinsa myös muille paikkakunnille. Tuki auttaa myös toimintaa tulevaisuudessa.

– Voin laajentaa, mikä on todella kiva juttu. Olen joutunut palkkaamaan työntekijöitä tekemään nettipuolen juttuja, Karma kuvailee.

Talent Schoolin nettisivuilla kerrotaan koulun järjestävän muun muassa erilaisia taikuuteen, teatteriin ja tanssiin liittyviä kursseja.

Näiden lisäksi toimintaan kuuluu ai­kui­sil­le ryh­mä­lii­kun­ta, joo­ga ja tans­si­tun­te­ja sekä kirjoituskursseja. Kou­lun ti­lois­sa on myös mah­dol­lis­ta viet­tää juh­lia, syn­ty­mä­päi­viä, työ­hy­vin­voin­ti­päi­viä ja mui­ta ta­pah­tu­mia.

Lue myös:

    Uusimmat