Someraivo oli liikaa! Huutokauppakeisari palautti 100 000 euron koronatuen: "Jos meidän henkeä ruvetaan uhkailemaan ja talomme uhataan polttaa"

Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki päätti palauttaa yritykselleen myönnetyn koronatuen – kertoo saaneensa lukuisia tappouhkauksia tuen takia:"Minut tapetaan, Heli tapetaan ja talomme poltetaan" 3:09
Näin Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki kommentoi yritykselleen myönnettyjen tukien palautusta MTV Uutiset Livelle.

Huutokauppakeisari hermostui ilkeilijöihin ja palautti Business Finlandilta saamansa tuen.

Huutokauppakeisarina tunnettu Aki Palsanmäki ja Heli Palsanmäki pyörittävät Hirvaskankaalla huutokauppaa, jolle Business Finland myönsi 100 00 euron tuen. Tuella on tarkoitus kehittää yritystoimintaa.

Nyt he yllättäen palauttivat tuen takaisin, sillä negatiivisen palautteen määrä oli niin valtava. Palsanmäki kertoo asiasta julkisella Facebook-sivullaan.

– Nyt tuli meidän mitta täyteen! Jos meidän henkeä ruvetaan uhkailemaan ja talomme uhataan polttaa. Niin raja meni siinä! Palautimme 100 000 euron tuen, Business Finlandialle. 

– Henkinen paine on nyt niin kova että tässä paineessa ei pysty tekemään järkeviä ratkaisuja yrityksen kehittämiseen. Joka ei ole pelkkä nettisivujen päivitys! Mutta bisnes ideaamme emme avaa kenellekkään enempää! Olemme tehneet kaikista uhkailuista rikosilmoituksen! Ihmisiä olemme mekin, vaikka olemme yrittäjiä! he kirjoittavat.

Facebook-julkaisuun tuli valtava määrä kommentteja hetkessä.

– En voi käsittää, ihmisten pahuutta, teitä kohtaan!! Olisin niin paljon suonut teille tuon summan!!! Toivotan kovasti voimia! Olen teidän puolella, aina!!

– Aivan uskomatonta! En voi ymmärtää ihmisten järjen köyhyyttä. Tuki oli täysin perusteltua saada ja kellekään ei kuulu keskeneräiset suunnitelmat tässä vaiheessa. Tsemppiä.

– Suomalaiset ovat niin kateellista kansaa, rutinaa ja arvostelua riittää loputtomiin, jokaisella on mahdollisuus alkaa yksityiyrittäkäksi jos kuvittelee sen olevan helppoa varsinkin näinä aikoina T. Yrittäjän täti ps. Joka myös saa ryöppyjä niskaansa.

Lue myös:

    Uusimmat