Mentalisti Noora Karma avautuu Pippa Laukalle: "Älä sano tätä muille..."

Myyrä-sarjan ensimmäisessä jaksossa luodaan jo liittoja 1:19
Pippa Laukka ja Noora Karma löysivät heti yhteisen sävelen.

Myyrä-sarjan ensimmäisessä jaksossa luotiin jo liittoja kisaajien kesken.

Tänä keväänä arvuutellaan jälleen kuka on tehtäviä sabotoiva myyrä, kun Myyrä-seikkailuohjelman toinen tuotantokausi alkaa 2. maaliskuuta. Tällä kaudella ohjelmassa kisaavat julkisuudesta tutut kasvot! Mukaan elämänsä seikkailuun lähtevät Pippa LaukkaMikko Penttilä , Mira LuotiWallu ValpioNoora KarmaJoona PuhakkaTeemu PackalénPyhimysIlari Johansson ja Aino Sirje.

Myyrä on seikkailuohjelma, jonka aikana kilpailijat ratkovat nokkeluutta, näppäryyttä ja rohkeutta vaativia tehtäviä. Kilpailijoiden tavoitteena on onnistua yhdessä tehtävissä ja kasvattaa näin rahapottia, jonka seikkailun päätteeksi vain yksi heistä voittaa itselleen.

Yksi kilpailijoista on kaksoisagentti eli Myyrä, jonka tehtävänä on sabotoida tehtäviä ja pitää rahapotti mahdollisimman pienenä – jäämättä kiinni kilpakumppaneilleen. Kanssakilpailijat yrittävät parhaansa mukaan päätellä, kuka heistä voisi olla tuo kapuloita rattaisiin pistävä alisuoriutuja.

Ensimmäisessä jaksossa peli alkaa jo todenteolla, kun kisaajat pohtivat kuka heistä on tehtäviä sabotoiva Myyrä. Jaksossa luodaan myös liittoja. Olet mitä syöt -sarjasta tuttu Pippa Laukka sekä mentalisti Noora Karma löytävät heti yhteisen sävelen. 

– Nooran kanssa on synkannut ihan mahtavasti. Voisin kuvitella, että ollaan ihan siviilielämässäkin ystäviä, Laukka kuvailee.

Hän kertoo, että kaksikolla löytyi yhteys ennen kuin sanaakaan oli vaihdettu. 

– Älä sano tätä muille, haluaisin että sä luotat muhun, että meillä on semmoinen sopimus. Minä oikeasti tarkoitan sitä, Karma kuvailee Laukalle. 

Ensimmäisessä jaksossa myös laskutehtävä tuotti kisaajille päänvaivaa: 

Laskutehtävä tuottaa päänvaivaa Myyrä-jaksossa 1:44

Roope Salminen kuvailee, minkälainen on hänen juontamansa ohjelma Myyrä 0:52
Mistä Myyrä-sarjassa on kyse? Roope Salminen kertoo.

Myyrä alkaa MTV3-kanavalla tiistaina 2. maaliskuuta kello 21 0:45
Tutustu myös kaikkiin sarjan toisen kauden kisaajiin.

Kuka on myyrä? Sitä lähdetään selvittämään tiistaisin mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla kello 21 alkaen! Jaksot myös C Moressa. 

Lue myös:

    Uusimmat