Mainos

Mellunmäen äiti ja tytär

Työpiste:

Pidä työpöydällä vain tarpeellinen. Tietokoneen näppäimistön saat puhtaaksi suihkuttamalla paineilmalla. Nihkeällä mikropyyhkeellä voit pyyhkiä kaikki pinnat ja myös tietokoneen.

- Sini Mikrokuituliina
- Paineilmapullo

Kylpyhuone:

Amme: Ammeen saa puhtaaksi ja kirkkaaksi hankaamalla sitä halkaistulla sitruunalla, joka on kastettu suolaan. Huuhdo lopuksi vedellä. Puhtaan ammeen lisäksi sitruunasta lähtee kylpyhuoneeseen raikas tuoksu.

- Sitruuna
- Sini talouskäsine
- Suolaa
- Vettä

Peili: Peilistä saa huuruttoman hankaamalla sitä talousspriihin kostutetulla kankaalla.

- Sinol
- Sini talouskäsine
- Sini mikrosäämiskä

Koiran tassut:

Koiran tassut saat helposti puhtaaksi lenkin jälkeen, kun laitat oven viereen vadillisen vettä valmiiksi ja aina lenkin jälkeen huljutat tassun kerrallaan vedessä ja lopuksi kuivaat. Tämä helpottaa myös koiran oloa kuumalla, koska koira hikoilee tassuista.

- Vati
- Vettä
- Pyyhe

Vuolukiviuuni:

Uunin pitää olla kylmä, kun sitä aletaan puhdistaa. Vuolukiviuunin saat puhtaaksi hankaamalla sitä vedellä kostutetulla taikasienellä. Tarvittaessa voit käyttää myös astianpesuainetta. Laita vähän ainetta siivouspyyhkeeseen ja pyyhi sillä tahra pois. Pesun jälkeen uuni kuivataan.

- Taikasieni
- MiniRisk astianpesuaine
- Sini siivousämpäri
- Vettä

Kokolattiamatto-portaat:

Saat karvat irti matosta, kun suihkutat imuroidulle pinnalle huuhteluaineen ja veden seosta ja pyyhit kuivaimella. Välillä on hyvä puhdistaa matto tekstiileille tarkoitetulla pesuvaahdolla.

- Sini suihkepullo
- Pesuvaahto
- Sini lakaisin/kuivain
- MiniRisk tiivistetty huuhteluaine
- Vettä

Super-Matti:

Kokolattiamattoportaat: Ensin poistetaan roskat imurilla. Imuriin otetaan tekstiilisuutin, jotta saadaan voimakkaampi imupinta. Jos karvat eivät irtoa imurilla, otetaan apuun harja. Tahrakohtiin himpun verran ylläpitosiivousainetta, jota hangataan mikrohanskalla.

- Imuri
- Sini kuurausharja

(Sillä siisti 24.11.2006)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.