Mainos

Meikkivoiteen levityksestä osa arkirutiineja

Meikkivoide suojaa ihoa ja saa sen näyttämään tasaisen kuulaalta. Hyvä meikkivoide on kuin toinen iho, joten meikkivoiteen levittämisestä kannattaa tehdä osa arkirutiineja.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Sisäilma, pakkanen ja viima asettavat ihon koetukselle. Meikkivoide kannattaa ottaa käyttöön jo siitä syystä, että se antaa suojaa herkälle iholle. Helmen muuttumisleikkiin saapuneen Annika Blomqvistin iholle valittiin meikkivoide, joka päästää ihon luonnollisen sävyn kuultamaan läpi. Mattapintaisen meikkivoiteen päälle sudittiin vain ripaus puuteria.

Meikkitaiteilija Riia Koivisto kertoi, että meikkivoiteen sävyn valinta on huulipunan sävyn valinnan kanssa naisten yleisimpiä meikkipulmia. Sävyä voidaan testata suoraan kasvojen iholle , ei esimerkiksi kämmenselkään. Oikea sävy on mahdollisimman lähellä omaa ihonväriä, ei liian tumma eikä vaalea. Hyvä meikkivoide on kuin toinen iho. Se ei saa missään nimessä tuntua iholla paksuna pakkelina.

Jotta meikin teosta ei tulisi bileiltoinakaan liian vaikeaa, kannattaa meikkivoiteen levittämisestä tehdä osa arkirutiineja. Meikkivoide levittyy kasvoille tasaisesti käsin, mutta tarvittaessa voi ottaa apuun myös siveltimen.

Ihon sävyyn mukautuva meikkivoide

Annikan kasvoille valittiin ihon sävyyn mukautuva NIVEA Stay Real -meikkivoide sävy 06 Amber. Meikkivoiteen koostumuksessa on sopivasti peittäviä pigmenttejä, joten iho näyttää luonnollisen tasaiselta, eivätkä pienet epätasaisuudet näy.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.