Mediajätti hehkuttaa Huuhkajien kultaista mahdollisuutta – "Markku Kanervan joukkue on tekemässä lommon jääkiekon johtoasemaan"

Tim Sparv rauhallisena Kreikka-ottelun alla:"Olemme henkisesti tosi kova joukkue" 2:15
Videolla Tim Sparvin kommentit Huuhkajien Kreikka-ottelun alla.

Brittimedia The Guardian listasi kymmenen suurinta seurattavaa asiaa käynnissä olevissa EM-karsinnoissa. Jo toiselle sijalle oli nostettu Huuhkajat. Mediajätti hehkutti Suomen kultaista mahdollisuutta.

Huuhkajat kohtaa torstaina Kreikan ja sunnuntaina Italian kotikentällään. Suomi on EM-karsintalohkossaan tällä hetkellä toisena Italian jälkeen yhdeksällä pisteellä. Guardian otsikoi osion toteamalla, että Suomi on lähellä sen hienointa hetkeä.

– Jalkapallo on harvoin onnistunut tekemään lommon jääkiekon johtoasemaan Suomessa, mutta Markku Kanervan joukkue on sen tekemisen kynnyksellä. Heillä on viikon sisään kaksi heidän jalkapallohistoriansa tärkeintä ottelua. Jos he voittavat edes toisen, on EM-kisapaikka kosketusetäisyydellä, kirjoitettiin jutussa.

– Se on kultainen mahdollisuus maalle, joka on vain kertaalleen ollut lähellä miesten arvoturnauspaikkaa, juttu jatkui.

Guardian ylistää myös Teemu Pukkia yhdeksi Euroopan kuumimmista keskushyökkääjistä ja toteaa, että mikäli maa ei etenisi karsinnoista jatkoon, on sillä takaportti Kansojen liigan kautta.

– Edessä oleva mahdollisuus ei voisi olla enää suurempi, juttu päättyi.

Suomi kohtaa torstai-iltana Kreikan kello 21.45 alkavassa EM-karsintojen ottelussa.

Lue myös:

    Uusimmat