Miia Nuutila Me Naisille: Ex-puolison kumppani on lahja

20 vuotta naimisissa olleet Miia Nuutila ja Kari Nenonen erosivat vuodenvaihteessa. Miia Nuutila avasi päätöksen taustoja Me Naisille.

Viime syksy oli rankkaa aikaa näyttelijä Miia Nuutilalle. Hän erosi vuodenvaihteessa miehestään Kari Nenosesta. Pari jätti avioerohakemuksen kesäkuussa.

Nuutila huomasi miehensä rakastuneen elämään ilmestyneeseen ystävään eli toiseen naiseen eroprosessin käynnistyttyä. Nuutila puhuu erostaan Me Naisten haastattelussa.

– Tajusin, että mieshän on ihan rakastunut eikä edes tajua sitä itse, näyttelijä sanoo artikkelissa.

– En missään nimessä syytä siitä häntä. Se oli aidosti hyvä juttu, vaikka silloin se oli ihan hirveä kriisi.

Nuutila kertoo tunteneensa aluksi mustasukkaisuutta. Kipuilun jälkeen hän ymmärsi haluavansa itsekin erota. Päätös syntyi lopullisesti vuodenvaihteessa.

– Olemme kuin siskokset. Se on ihan mielettömän ihmeellistä. On lahja, että ex-puolison kumppani tuli elämäämme, Nuutila toteaa artikkelissa.

Myös Nuutilalla on elämässään uusi kumppani, Jean S. -yhtyeen laulaja Antti Paavilainen. Nuutila ei syytä tilanteesta ketään tai tunne katkeruutta – uusi rakkaus on auttanut jatkamaan eteenpäin.

– Kyllä me Antin kanssa seurustellaan ihan avoimesti, onnellinen Nuutila kommentoi MTV:lle heinäkuussa.

Nuutila painotti haastattelussa, että suhde alkoi vasta hänen avioeropäätöksensä jälkeen.

– Mitään pitkää salasuhdetta meillä ei todellakaan ole ollut. Tänä keväänä aloimme seurustella, kun avioero oli selvä – vaikka paperit laitetiin vasta sen jälkeen, Nuutila avasi tilannetta.

Edit: Otsikkoa muutettu.

Lue myös:

    Uusimmat