Me Naiset: Janni Hussi sai paniikkikohtauksen – Joel Harkimo riensi apuun: "Pelkäsin, että olin sekoamassa"

Televisiokasvo Janni Hussi kertoo saaneensa taannoin paniikkikohtauksen, sillä hänellä on taipumus uuvuttaa itsensä esimerkiksi liian tiukalla työtahdilla.

Janni Hussi kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa saaneensa paniikkikohtauksen kotonaan. Onnekseen hän oli tuolloin sopinut treffit poikaystävänsä Joel Harkimon kanssa jo etukäteen, ja Joel saapui paikalle tukemaan Hussia.

– En halunnut kertoa Joelille, mitä oli tapahtunut. Pelkäsin, että olin sekoamassa, Hussi totesi Me Naisille.

Hussin kurkkua kuristi, lihakset kramppasivat ja sydän hakkasi. Lopulta tarkemmissa tutkimuksissa selvisi, että kyseessä oli paniikkikohtaus.

– Takana oli raskas työputki. Olin ollut useita viikkoja kipeänä ja niin väsynyt, etten meinannut jaksaa nousta ylös sängystä. Siltin puskin eteenpäin, Hussi jatkoi.

Hussi on nähty viime vuosina lukuisssa televisio-ohjelmissa. Urheilullisuudestaan tunnettu juontaja kisasi viime vuonna sekä Selviytyjät, että Fort Boyard -ohjelmissa, joissa hän selviytyi molemmissa finaaliin asti. Jälkimmäisestä Hussille tarttui mukaan voitto, kun Sininen joukkue vei voittopotin.

Hussi on syksystä lähtien seurustellut Joel Harkimon kanssa. Kaksikko oli viime vuoden loppupuoliskolla yhteisellä Floridan matkalla.

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

    Uusimmat