Mainos

McDonald's lopettaa Heinz-ketsupin käytön – Suomessa ketju paljasti yllättävän tiedon!

Huffington Post -lehti uutisoi Mc Donald's -pikaruokaketjun ja Heinz-ketsuppifirman yhteistyön tulleen päätökseen. Suomen Mc Donald's -ketjun viestintäjohtaja Heli Ryhänen kommentoi Makuja.fi:lle kyseisen päätöksen vaikutuksia ketjun ravintoloihin Suomessa.

Heinz on toimittanut ketsuppia Mc Donald's -ketjulle jo 40 vuoden ajan. Pian kyseisen ketsupin hyödyntäminen Mc Donald's -tuotteissa kuitenkin lakkautetaan jokaisessa ketjuun kuuluvassa ravintolassa. Yhdysvaltain suunnalta ravintolaketju kommentoi tapahtunutta Huffington Post -lehdelle.

– Arvostamme suhdetta, joka meillä on ollut Heinzin kanssa yli 40 vuotta. Heinzin johtoportaassa tapahtuneiden muutosten takia olemme päättäneet vaihtaa tavarantoimittajaa, ravintolaketju vahvisti Huffington Post -lehdelle.

Lähiaikoina Heinzin toimitusjohtajaksi nimettiin Bernando Hees, joka on aikoinaan ollut myös Burger King -pikaruokalaketjun toimitusjohtaja.

Suomessa tilanne ei muutu

Heinzin ketsuppia ei kuitenkaan ole käytetty kaikissa Mc Donald's -ravintoloissa, joten osassa ei tulla huomaamaan minkäänlaisia muutoksia päätöksestä johtuen. Makuja.fi selvitti, kuinka asia vaikuttaa Suomessa oleviin Mc Donald's -ravintoloihin.

– Meidän ketsuppi ei tule muuttumaan, Ryhänen vakuutti iloisesti.

Ryhänen paljasti, että Suomen Mc Donald's -ravintoloissa ei ole käytetty Heinz-tuotteita ja täten myöskään tuotteiden maku ei tule tästä syystä muuttamaan. Suomessa käytetään jatkossakin samaa tavarantoimittajaa kuin tähän asti.

– Ei olla vaihtamassa tavarantoimittajaa, Ryhänen kertoi.

Mc Donald's -ketjun viestintäjohtaja vakuuttaakin, että muualla maailmassa muutos Heinz-ketsupista toiseen, ei vaikuta Suomen markkinoilla lainkaan.

Huffington Post -lehden mukaan ei ole tiedossa mihin ketsuppiin Heinz tullaan eri Mc Donald's -ravintoloissa vaihtamaan.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja