McDonald's lopettaa Heinz-ketsupin käytön – Suomessa ketju paljasti yllättävän tiedon!

Huffington Post -lehti uutisoi Mc Donald's -pikaruokaketjun ja Heinz-ketsuppifirman yhteistyön tulleen päätökseen. Suomen Mc Donald's -ketjun viestintäjohtaja Heli Ryhänen kommentoi Makuja.fi:lle kyseisen päätöksen vaikutuksia ketjun ravintoloihin Suomessa.

Heinz on toimittanut ketsuppia Mc Donald's -ketjulle jo 40 vuoden ajan. Pian kyseisen ketsupin hyödyntäminen Mc Donald's -tuotteissa kuitenkin lakkautetaan jokaisessa ketjuun kuuluvassa ravintolassa. Yhdysvaltain suunnalta ravintolaketju kommentoi tapahtunutta Huffington Post -lehdelle.

– Arvostamme suhdetta, joka meillä on ollut Heinzin kanssa yli 40 vuotta. Heinzin johtoportaassa tapahtuneiden muutosten takia olemme päättäneet vaihtaa tavarantoimittajaa, ravintolaketju vahvisti Huffington Post -lehdelle.

Lähiaikoina Heinzin toimitusjohtajaksi nimettiin Bernando Hees, joka on aikoinaan ollut myös Burger King -pikaruokalaketjun toimitusjohtaja.

Suomessa tilanne ei muutu

Heinzin ketsuppia ei kuitenkaan ole käytetty kaikissa Mc Donald's -ravintoloissa, joten osassa ei tulla huomaamaan minkäänlaisia muutoksia päätöksestä johtuen. Makuja.fi selvitti, kuinka asia vaikuttaa Suomessa oleviin Mc Donald's -ravintoloihin.

– Meidän ketsuppi ei tule muuttumaan, Ryhänen vakuutti iloisesti.

Ryhänen paljasti, että Suomen Mc Donald's -ravintoloissa ei ole käytetty Heinz-tuotteita ja täten myöskään tuotteiden maku ei tule tästä syystä muuttamaan. Suomessa käytetään jatkossakin samaa tavarantoimittajaa kuin tähän asti.

– Ei olla vaihtamassa tavarantoimittajaa, Ryhänen kertoi.

Mc Donald's -ketjun viestintäjohtaja vakuuttaakin, että muualla maailmassa muutos Heinz-ketsupista toiseen, ei vaikuta Suomen markkinoilla lainkaan.

Huffington Post -lehden mukaan ei ole tiedossa mihin ketsuppiin Heinz tullaan eri Mc Donald's -ravintoloissa vaihtamaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja